Billeje Formentera

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Formentera

Find den bedste pris på biludlejning i Formentera ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Formentera. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Formentera guide

Billeje Formentera
Biludlejning Formentera

Formentera er en spansk ø i Middelhavet, som ligger 3,6 km syd for Ibiza.Formentera er den mindste og sydligste af Islas Pitiusa Archipelago, og er en del af regionen Baleariske Øer.

Øen har omkring 10.000 indbyggere (2011), men i turistsæsonen fra juni til august befolkningen stiger markant. Højeste punkt på Formentera La Mola, som måler 192 m

Main industri på øen er turisme, og det administrative centrum af San Francisco Javier. Byernes es Pujols “og” Es Calo o la Savina “er berømte turist steder.

Formentera er berømt for sine smukke hvide sandstrande – hvor mange af dem er uberørt. Øen er også kendt for at have et stort antal nudiststrande. Desuden lokke Formentera turister med behagelige klima og krystalklart vand og masser af muligheder for vandsport – specielt dykning, sejlads og windsurfing.

Formentera er en betydelig turist støj støjsvag end Ibiza. De vigtigste attraktioner på øen primært solbadning, svømning, strand og vandreture i smukke omgivelser. Desuden er det populært at leje en cykel her.

For de kulturelle attraktioner på øen er en lille etnografisk museum, klokketårn fra 1700-tallet og kapel Sant Francesc Xavier fra 1700-tallet.

Der er ingen lufthavn på Formentera og øen er kun tilgængelig med færge fra Ibiza eller fra det spanske fastland. Den nærmeste lufthavn er Ibiza Airport, der ligger 9 km sydvest for hovedstaden Eivissa Ibiza.

Færgen fra Ibiza (som går fra Eivissa) tilbringer 30 minutter, og ankommer til den lille havn “La Savina” på Formentera.