Billeje Ibiza Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Ibiza Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Ibiza Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ibiza Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ibiza Lufthavn guide

Billeje Ibiza Lufthavn
Biludlejning Ibiza Lufthavn

Ibiza Airport (IBZ) ligger 8 km sydvest for centrum af øens hovedstad – Ibiza Town. Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Ibiza” og er en international lufthavn, som har stor chartertrafik i højsæsonen (maj til oktober).

Ibiza Lufthavn blev åbnet for turist trafik i 1958, og i dag betjener 5,6 millioner passagerer om året (2011). Omkring 30 flyselskaber – herunder Ryanair, Norwegian og British Airways – har direkte flyvninger herfra til næsten 55 destinationer i Europa – herunder til Oslo, London, Pisa og Amsterdam.

Faciliteterne på lufthavnen omfatte et par butikker, toldfri butikker, barer, caféer og restauranter. Hertil kommer,. Informationsskranke, konferencerum, vekselbørs, banker, kontantautomater, posthus, førstehjælp station og apotek

Der er ingen hoteller i lufthavnen området, men flere i nærheden. Lidt øst for lufthavnen på Playa d’en Bossa, er flere overnatningsmuligheder at vælge imellem.

Lufthavnen er godt indrettet til handicappede.

For at komme til Ibiza by, kan man bruge bus eller taxi. Taxaer er uden for ankomsthallen i lufthavnen. Hvis du ønsker at leje en bil i Ibiza, en række biludlejningsselskaber i deres filialer i lufthavnen – herunder Avis, Hertz, Europcar og National.