Billeje Barcelona

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Spanien
 4. chevron_right
 5. Billeje Barcelona

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Barcelona

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Barcelona fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Barcelona gennem os.

Barcelona-guide

Bilutleie Barcelona

Barcelona Biludlejning

Havnebyen Barcelona ligger i det nordøstlige Spanien af Middelhavet – i regionen Catalonien. Byen er hovedstaden i provinsen Barcelona, og er landets næststørste by (efter Madrid).

Barcelona selv har 1,6 millioner indbyggere (2011), mens hovedstadsområdet har en befolkning på næsten 5 millioner. Byen ligger på en slette ved foden af tibidabo bjergene (532 meter over havets overflade) og Montjuich

Barcelona er Spaniens største industriby og transportknudepunkt, og er også et vigtigt handels- og finanscenter. Byen har stor turisme og er kendt for sine fremragende indkøbsmuligheder, sit rige kulturliv og sine mange kongresser, messer og udstillinger.

Attraktioner

Barcelonas gamle bydel består af smalle gader omgivet af brede boulevarder(Las Ramblas). Nogle af de mest berømte turistattraktioner i byen er Picasso Museum, Miró museum, Park Güell, National Museum of Catalan Art, katedralen fra 1448 samt kirken “Templo de la Sagrada Familia”,som blev påbegyndt i 1884 – og er stadig ikke afsluttet.

Også Columbus Monument er en berømt turistattraktion i Barcelona. Monumentet er 60 meter højt og står ved havnen.

Byen har også et arkæologisk museum, etmaritimt museum, et historisk museum, et akvarium, flere parker og haver samt storslåede strande. Barcelona er også hjemsted for Europas største fodboldstadion “Nou Camp” – som blev indviet i 1957 og har plads til 120.000 tilskuere.

Park Güell i Barcelona – designet af den berømte arkitekt Antoni Gaudi.

Udforsk Barcelona med biludlejning

Der er mange gode steder at besøge i og omkring Barcelona, både nationalt, op i bjergene og nede ved kysten. Du kan også nemt nå ud til de fleste mennesker med en udlejningsbil på kort tid, mens mange af kørselstjenesterne tilbyder gode omgivelser.

Den middelalderlige landsby Pals, hvor det ser ud som om tiden har stået stille i århundreder.

Pals – Village, hvor tiden står stille

Den lille middelalderlige landsby Pals synes at have været stille i århundreder. Dette er en perfekt udflugt, uanset om du vil have et mere historisk indblik i Catalonien,eller bare vil slappe af i fredelige og rolige omgivelser. De gamle huse er forbundet med stenbelagte små gader,og inden for murene er der mange spændende små butikker med håndværk og delikatesser af enhver art, i nogle finder du hyggelige restauranter med udsøgt køkken. Hvis det er varmt i vejret kan du køre videre bagefter ned til den smukke strand Platja de Pals, som er kun et par kilometer mod øst.

 • Det er omkring 130 kilometer fra Barcelona til Pals, og det meste af turen går på motorvejen. Dette vil tage dig omkring 1 time og 50 minutter, hvis du ikke stopper. Stop kan være svært at undgå, fordi undervejs vil du finde mange hyggelige små byer, og nogle af Spaniens bedste strande.

En tur til hovedstaden i Fyrstendømmet Andorra er en uforglemmelig oplevelse.

Andorra la Vella – Fyrstendømmet Pyrenæerne

Andorra la Vella er hovedstaden i den lille fyrstendømme beliggende på grænsen mellem Spanien og Frankrig,og op i Pyrenæerne. Her er der mange, der rejser for at få sig nogle uforglemmelige naturoplevelser. Der er også en masse spændende at komme op med i den lille hovedstad. Restauranterne med udsøgtkøkken er tæt på, du vil finde mange museer her, shoppingmulighederne er gode, og atmosfæren i byen er meget afslappet. Du passerer også mange fine små landsbyer på vejen, der kan være et stop værd.

 • Afstanden mellem Barcelona og Fyrstendømmet Andorra er 194 kilometer. Køreturen tager knap 3 timer, og ca. halvdelen af turen går på motorvejen. Bemærk venligst, at der er en lille by i Spanien vest for Barcelona, som også kaldes Andorra. Dette er for information, hvis du har en udlejningsbil med et navigationssystem om bord.

Mellem november og april har du mulighed for at stå på ski i de spanske alper.

La Molina – Skiløb i de spanske alper

Hvis du er i Barcelona mellem november og april, har du mulighed for at tage en lille drejetur til ski eller snowboard. La Molina er placeret i retning af Andorra, og er normalt nås i omkring to timer. Skisportsstedet der starter ved 1700 meter over havets overflade,og går op til toppen af bjerget, som er på 2445 meter. Sneforholdene er normalt meget gode. La Molina har været brugt til både VM i alpint skiløb og snowboarding,samt i World Cup. Du kommer til at leje alt det udstyr, du har brug for der, men det kan være en god idé at medbringe dit skitøj hjemmefra. Ski i løbet af dagen i La Molina, og afterski på Las Ramblas i Barcelona?

 • Afstanden fra centrum af Barcelona op til La Molina er 150 kilometer, hvor den hurtigste rute giver dig omkring 90 kilometer på motorvejen. Køretiden vil normalt være omkring 2 timer.

Montserrat – en afslappende pause fra storbyen.

Montserrat – Tag en bjergtur bag Barcelona

Montserrat er navnet på bjergkæden beliggende inde i landet for Barcelona. Her er det populært blandt befolkningen i Catalonien at gå i weekenden, især for at se enten solopgangen eller solnedgangen. På vej op til en af de nærmeste toppe på Montserrat, ligger benediktinerklosteret Santa Maria de Montserrat. Klosteret er blandt andet kendt for at have en statue af Jomfru Maria. Hvis du er i form, og ønsket om en tur ibjergene, kan du gå videre til Sant Jeroni,det højeste punkt over havet i hele regionen. Der er også mange, der vælger at køre til for eksempel den lille by Montserat Vila på østsiden af bjergtoppen, og tage deres ben derfra for at komme til toppen.

 • Det er omkring 50 kilometer fra centrum af Barcelona og op til klosteret. Medmindre du kører nu er der myldretid i byen, vil turen tage omkring 40 minutter.

Penedes er først og frem kendt for at producere cava – mousserende vin.

Vilafranca del Penedes – Oplev Spaniens bedste vinmarker

Penedes, sammen med Rioja og Priorat, er blandt Spaniens vigtigste vinregioner. I Penedes er de primært kendt for at producere mousserende cava, den spanske version af champagnen, men de laver også andre typer vin her. Vinmarkerne ligger tæt på hinanden, og flere af dem arrangerer kurserog ture, mens nogle kan nyde eller nyde måltider på gårdens egen restaurant. Vilafranca er hovedstad i regionen med ca. 40.000 indbyggere. Dette er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske vinmarkerne, og også en dejlig by at besøge i sig selv. I Vilafranca finder du stor middelalderlig arkitektur,hyggelige gader og pladser, og mange gode restauranter, der naturligt serverer vin og cava fra gårdene i distriktet.

 • Den hurtigste rute fra Barcelona til Vilafranca del Penedes går på landvejen og er 58 kilometer lang. Turen tager ca. 40 minutter. Det er ikke en dum idé i stedet at vælge den vej, der løber langs kysten, for denne rute går forbi byen Sitges, som også skal besøges.

Parkering og trafik med biludlejning

Trafikken i Barcelona kan opfattes som ret intens. Hovedgaderne er ofte brede og med flere baner, men der kan være køer især i myldretiden. Rundkørslerne med flere baner er også en lille udfordring. Hvis du vil prutte rundt i byens centrum, kan du overveje at gå eller bruge offentlig transport. Uden for byens centrum er det langt mere behageligt at køre bil.

Trafik på Columbus Monument i Barcelona.

Parkering langs gaderne kan være en udfordring. Antallet af pladser er lavt, og de er normalt optaget. Heldigvis er der en masse parkeringshuse i byen, og disse er normalt godt markeret, selv i navigationssystemer. Du kan også bruge ParClick til Barcelona app, som giver dig mulighed for at reservere parkeringsplads på over 200 forskellige parkeringshuse i byen.

Et fly letter fra Lufthavnen i Barcelona.

Lufthavn

Barcelona lufthavn kaldes Josep Tarradellas Barcelona – El Prat Lufthavn, og de fleste mennesker refererer til det kun som El Prat. Dette er en af de mest overbelastede lufthavne i Europa (nummer 6 på listen). Stort set alle flyvninger fra Schengen-området park i Terminal 1. Hvis du flyver med en lavprisselskab via blandt andet England og Schweiz,kan du ankomme til Terminal 2. De fleste biludlejningsfirmaer har dog kontorer i begge terminalbygninger.

Fra i dag vil du finde Avis, Hertz, Europcar, Budget, Enterprise, Goldcar, Sparsommelighed og Sixt repræsenterer på EL Prat. Bemærk venligst, at der er andre virksomheder i nærheden, men hvis du bestiller dem, kan du holde dig væk fra lufthavnen og til deres kontorer.

 • Lufthavnen ligger 12 kilometer sydvest for byens centrum, forbundet det meste af strækningen ved motorvejen. Køretiden mellem lufthavnen og byens centrum er ca. 15 minutter. Dette vil i høj grad afhænge af, hvor dit hotel / destination er placeret. Inde i Barcelonas centrum kan der af og til være noget trafik.
Menu