Billeje Madrid

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Madrid

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Madrid

Find den bedste pris på biludlejning i Madrid ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Madrid. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Madrid guide

Billeje Madrid
Biludlejning Madrid

Madrid er hovedstaden i Spanien og ligger centralt i landet.Byen har 3300 tusind indbyggere (2011), og er placeret på Rio Manzanares – på et plateau   ca. 667 mMadrid hører til regionen med det samme navn som byen.

Hovedstaden er landets administrative og finansielle centrum, og desuden en signifikant kommercielle og kulturelle centrum. Madrid er også et vigtigt industrielt centrum og en jernbane hub. Byens rige kulturliv tiltrækker mange turister og er hjemsted for mange museer, kunstgallerier og teatre.

Den berømte fodboldklub Real Madrid spille deres hjemmekampe på stadion “Bernabeu” – som kan rumme op til 110.000 tilskuere.

Nogle af Madrids mest berømte turistattraktioner omfatter Gamle bydel med det kongelige palads “Palacio Real” fra 1764, katedralen “Nuestra Senora de la Almudena” fra 1883, Kunstmuseet “Museo del Prado” (“Prado Museum”), Art Gallery “Centro de Arte de Reina Sofia” – med værker af fx Picasso og Miró og den attraktive avenue “Paseo de la Castellana” – hvor flere regeringsbygninger, et arkæologisk museum og det nationale bibliotek er placeret.

Det er også stor shopping i Madrid – især i gaden “Gran Via”. Hovedstaden har også et pulserende natteliv, med restauranter, cafeer, barer og natklubber.

Madrid er en by med mange store parker, en af ​​de smukkeste, største og ældste Retiro Park, som ligger lige ved promenade distrikt Paseo del Prado. Den blev bygget tilbage i 1630’erne, og omfatter en række skulpturer og springvand – og flere interessante bygninger. I parken er der også en stor kunstig sø, hvor man kan slappe af i roning, hvis du ønsker det.

Lufthavnen Madrid Barajas Lufthavn ligger 12 miles nordøst for centrum, er Spaniens travleste.