Billeje Madrid Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Madrid Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Madrid Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Madrid Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Madrid Lufthavn guide

Billeje Madrid Lufthavn
Biludlejning Madrid Lufthavn

Madrid Barajas Lufthavn (MAD) ligger 12 kilometer nordøst for det centrale Madrid, er Spaniens største og travleste lufthavn.Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Madrid Barajas”.

Madrid Lufthavn blev åbnet i 1928 og i øjeblikket har fire terminalbygningerne. Der er shuttle busser mellem terminaler. Lufthavnen betjener omkring 50 millioner passagerer om året (2011), og er således Europa 4 travleste.

Fra Madrid Airport har 55 flyselskaber direkte fly til omkring 160 destinationer i ind-og udland, og luftfartsselskaberne Air Europa, Easyjet, Iberia, Ryanair og Mint Airways har også en fast base her.

Der er en række offentlige faciliteter i lufthavnen, og det er meget godt udvalg af butikker, restauranter / caféer og barer i terminalbygningerne. Hertil kommer,. Trådløs internetadgang, business center, VIP Lounge, ATM, bank, posthus, kapel, informationsstande, apoteker mm

Der er flere hoteller tæt på lufthavnen i Madrid.

Lufthavnen er godt indrettet til handicappede.

For at komme fra Madrid lufthavn og ind til bymidten, kan man tage metroen, bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Madrid, har en række internationale biludlejningsselskaber i lufthavnen dets tilknyttede selskaber – herunder Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.