Billeje Mallorca

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Mallorca

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Mallorca

Find den bedste pris på biludlejning i Mallorca ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Mallorca. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Mallorca guide

Billeje Mallorca

Biludlejning Mallorca

Den spanske turistøya Mallorca i Middelhavet, og er den største af de Baleariske Øer. Mallorca har omkring 870.000 indbyggere (2011), og er ca. 200 km syd for Barcelona.

Siden 1950’erne Mallorca har været et populært turistmål, og øen i dag modtager 12 millioner besøgende om året. Øens behagelige middelhavsklima og de mange vidunderlige strande langs kysten er nok Mallorca hovedattraktionen, men øen har også et rigt kulturliv med gallerier, museer, historiske monumenter og parker.

Højeste punkt på Mallorca er Puig Major (1445 m), som ligger i den nordvestlige del af øen. Længere mod syd er lavere bjerge (500-600 m), og bjergene er frugtbare lavland.

Turisme er hovedsageligt koncentreret på øens sydlige og østlige kyster, men der er også nogle populære turistområder på det nordlige og vestlige kyster.

Hovedstaden i Mallorca opkaldt Palma de Mallorca, og er beliggende syd / sydvest for øen. Byen har omkring 400.000 indbyggere, hvor der er gode shoppingmuligheder, pulserende natteliv, smukke arkitektur, museer og historiske monumenter. Den berømte La Seu katedralen i hovedstaden er en stor turistattraktion, og blev opført i 1300-tallet.

Nogle populære destinationer (ekskl. strande) i Mallorca inkluderer huler af Porto Christo, de romerske ruiner i Alcudia og Port of Cale Figuera. Øen har også en række af vand parker, bilsafari park og historiske haver smukke.

Den vigtigste lufthavn på øen – Mallorca Lufthavn – 8 km øst for Palma de Mallorca.

Menu