Billeje Mallorca Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Mallorca Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Mallorca Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Mallorca Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Mallorca Lufthavn guide

Billeje Mallorca Lufthavn

Biludlejning Mallorca Lufthavn

Palma de Mallorca Airport (PMI) – også kendt som Son Sant Joan Lufthavn – er en international lufthavn beliggende på den spanske ø Mallorca, cirka 8 km øst for hovedstaden Palma de Mallorca.Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Palma de Mallorca.”

Lufthavnen er den 3. travleste i Spanien (efter Madrid og Barcelona ), der betjener 21.100 tusind passagerer om året.I sommersæsonen er der stor charter her.

Mallorca Lufthavn blev åbnet i 1960 og har en terminalbygning. Lufthavnen er det vigtigste knudepunkt for flyselskaberne Air Berlin, Air Iberworld og Europa, og omkring 35 flyselskaber har direkte flyvninger herfra til 122 nationale og internsjonale destinationer.

Der er en række faciliteter i lufthavnen for rejsende – herunder butikker (herunder toldfri butik), restauranter, caféer, rejsebureauer, banker, pengeautomater, VIP-lounges, Informationssektionen, apotek og førstehjælp station.Lufthavnen er meget godt indrettet til handicappede.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men du kan finde et godt udvalg af Palmas centrum.

Transport fra Mallorca lufthavn og ind i byens centrum består af bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil på Mallorca, har en række internationale biludlejningsselskaber i lufthavnen dets tilknyttede selskaber – herunder Avis, Europcar, Goldcar, Hertz, National og Sixt.

Menu