Billeje Alicante Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Alicante Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Alicante Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Alicante Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Alicante Lufthavn guide

Billeje Alicante Lufthavn
Biludlejning Alicante Lufthavn

Alicante lufthavn (ALC) er en international lufthavn beliggende i det sydlige Spanien ved Middelhavet – 12 km sydvest for Alicante center.Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Alicante” og blev åbnet i 1967 under navnet “El Altet”.

Alicante Lufthavn er den 6. travleste i Spanien og en af ​​de 50 travleste i Europa. Lufthavnen betjener 9900 tusind passagerer årligt (2011).

Ca. 40 flyselskaber har direkte flyvninger fra Alicante Lufthavn til 86 destinationer i Norge og i udlandet. Flyselskabet Ryanair har hovedkvarter her, og har hyppige afgange til sådan  London og Birmingham.

Alicante Lufthavn har én terminal bygning (nyåbnede), og der er offentlige faciliteter såsom restauranter, cafeer, bar, butikker (herunder toldfri), apotek, internet adgang, lægehus, ATM, vekselbørs, VIP lounge, mødelokaler og information disk.

Der er ingen hoteller i lufthavnen og den nærmeste er Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan.

Transportmuligheder fra Alicante lufthavn til byen består af busser eller taxa. Det vil snart være muligt at bruge sporvogn til centrum, da kælderen i terminalbygningen er designet til sporvogn station. Hvis du ønsker at leje en bil i Alicante, en række biludlejningsfirmaer kontorer i ankomsthallen i lufthavnen – herunder Avis, Hertz, Sixt og Europcar.