Billeje Gran Canaria

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Gran Canaria

Sammenlign priser og find billig biludlejning på Gran Canaria fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning på Gran Canaria gennem os.

Gran Canaria-guide

Gran Canaria Biludlejning

Gran Canaria er en del af De Kanariske Øer, der tilhører Spanien og er den næstsk længstliggende ø. Med en befolkning på omkring 840.000, er det den næststørste af De Kanariske Øer efter Tenerife. De første europæere på øen i 1500-tallet kaldte indbyggerne i Kanari, som var oprindelsen til den kollektive betegnelse af alle de omkringliggende øer. Øen består af vulkanske klipper, i den nordlige del af landet er der to uddøde vulkaner at besøge.

Den største industri på øen er turisme, efterfulgt af landbrug mod eksportproduktion. Der er også Europas eneste kaffeplantage. Gran Canaria har den mest varierede natur på alle De Kanariske Øer. Den højeste top er Morro de la Agujereada på 1956 m over havets overflade, mens det traditionelt blev anset for at være Pico de las Nieves (1949 m).

Øen er et yndet turistmål med sit varme stabile klima hele året rundt. Mange rejser her især om vinteren for at nyde solen, og øen er blandt Europas største destinationer for golfentusiaster. Selv om mange mennesker forbinder Gran Canaria med badeferie, er der mange aktiviteter og seværdigheder at udforske. Gamle hyggelige små byer, vandreture i bjergene, vinmarkerog bananplantager, forlystelsesparker og udforske huler.

Attraktioner

Bylivet med gode shoppingmuligheder og de bedste butikker kan findes i provinsens hovedstad Las Palmas. Hvis du ønsker et pulserende natteliv, kan du tage til Playa del Inglés med sine store natklubber og pubber. På restauranterne bør du smage de lokale specialiteter med frisk fisk, blæksprutter og skaldyr, papas arrugadas – rynkede kartofler, den lokale øl Tropical, queso de cabra – kanarisk gedeost og selvfølgelig tapas.

Roque Bentayga (1404 m) var det hellige bjerg af de oprindelige folk og er en af de berømte vartegn sammen med Roque Nublo (1813 m)

I det historiske Gáldar kan du opleve Cueva Pintada arkæologiske park med velbevarede indfødte hulemalerier. I museet kan du se keramik, gamle mønter og mere udgravet fra området, samt et 3D-show, der viser det tidligere liv for de oprindelige folk.

Barranco de Guayadeque er en 10 km lang kløft fra kysten og op i bjergene. Hvis du ikke er mættet med historie, byen Guayadeque tilbyder historiske huler, der blev brugt som grave for de oprindelige folk, hvor der i den seneste tid er mange arkæologiske opdagelser er blevet gjort. Flere af hulerne er i øjeblikket beboet, men væsentligt opgraderet og moderniseret.

I den gamle bydel i Vegueta kan du opleve “La ruta de tapas” hver torsdag, hvor du går fra bar til bar og smager enkle tapasretter.

Gran Canaria har et unikt landskab, her fra en hule på Playa del Cura.

Udforsk Gran Canaria med biludlejning

Det er næsten et must at have en udlejningsbil på Gran Canaria. Selv om de fleste mennesker rejser her for at bade og nyde solen, bør du opleve nogle af de mange spændende og smukke små byer og seværdigheder. Der er også en række smukke naturområder her, der er et besøg værd, og især dem, der ligger op i bjergene på vulkanøen. Her har vi plukket nogle af de mest populære kørsel outs.

Afstand og køretid til seværdighederne

Da folk bor forskellige steder på Gran Canaria, er det ikke hensigtsmæssigt at inkludere afstande og kilometertal. Du er aldrig langt væk, når du har en udlejningsbil. For eksempel, hvis du vil køre fra Las Palmas til Roque Nublo, som står øverst og omkring midten af øen, er det ikke mere end omkring 30 miles hver vej. Du plejer at bruge lidt over en time på at køre. Kørsel en fuld cirkel rundt om øen, og langs kysten, vil tage dig omkring 3 timer.

Cathedral Santa Ana – en af de smukke bygninger i Las Palmas.

Las Palmas – Gran Canaria By

Las Palmas er Spaniens niende største by med ca. 390.000 indbyggere. Her får du en livlig og urban pause fra badelivet, og kan tage sig af museer, restauranter, seværdigheder og oplevelser, du ikke kan finde på øen. En af de største trække plastre er den gamle bydel vegueta. Dette var tidligere “hovedstad” på øen, og også hvor du vil finde de mest spændende bygninger. Her kan du besøge Casa de Colón, huset Christopher Columbus boede ofte i, da han planlagde sine ekspeditioner. Den smukke Santa Ana-katedral er også blandt højdepunkterne. Ellers er Las Palmas en god by at shoppe i, der er mange gode restauranter der, og du kan selvfølgelig også svømme og solbade på strandene på begge sider af byens centrum.

Roque Nublo og Roque de la Rana var sandsynligvis en del af et vulkanudbrud for flere millioner år siden.

Roque Nublo – Stenen i skyerne

Måske er det mest berømte vartegn på Gran Canaria den vulkanske sten Roque Nublo. Navnet betyder sådan noget som stenen i skyerne. Det ligner en monolit, der strækker sig næsten 90 meter direkte til vejret. Ved siden af Roque Nublo står “lillebror” Roque de la Rana. Sandsynligvis klipperne blev foretaget i et vulkanudbrud flere millioner år siden. Folk rejser til Roque Nublo for at nyde udsigten, tage imponerende billeder og gå en tur i det unikke landskab. Der er flere stier her, der er godt markeret. Du kan ikke køre hele vejen til klippen, men parkere omkring 1,5 kilometer under toppen.

Maspalomas – Gran Canarias miniatureørken

Maspalomas er navnet på både badebyen, der ligger lige ved siden af Playa del Ingles, og den 12 km lange strand ved byen. Stranden bliver til en stor sandkjæne, der strækker sig hele vejen til stedet for Meloneras. Der finder du også en af øens mest berømte seværdigheder, Faro de Maspalomas fyrtårnet. Klitterne er et beskyttet område med redepladser for mange fuglearter. Derfor kan du ikke slentre på månen der, men i stedet nødt til at bruge de afmærkede stier, der løber gennem klit. Du kan også leje dig selv en kamel, hvis du ikke kan gå selv. Et besøg på Gran Canaria bør omfatte en tur til miniature ørkenen Dunas de Maspalomas,om ikke andet for at nyde en af øens bedste strande.

Miniatureørkenen i Dunas de Maspalomas er et besøg værd, når du er på Gran Canaria.

Byen kaldes “Lille Venedig” med sine små kanaler og smukke huse bygget i italiensk stil.

Puerto de Mogán – Gran Canarias smukkeste landsby?

Den lille fiskerby Puerto de Mogán kaldes lokalt “Lille Venedig”. Dette skyldes, at landsbyen er kendetegnet blandt andet ved små kanaler, storslåede haver, små huse bygget i italiensk stil,og hyggelige små gader og s gyder. Mange tror, at Puerto de Mogán er Gran Canarias smukkeste by. Her finder du også en af øens bedste sandstrande. Stranden ligger for enden af en lille bugt med roligt og behageligt vand, der er egnet til svømning for hele familien. Den bedste dag at besøge landsbyen på er fredag. Så er der stort marked i byens centrum,og folk kommer fra hele øen for at tilbyde souvenirs, delikatesser, håndværk og meget mere. Puerto de Mogán har også flere attraktioner værd at indhente, herunder en ubåd, som du kan få en tur med.

Basilikaen i slutningen af gaden med farverige huse.

Teror – Landsby omgivet af øens smukkeste natur

Den lille bjerglandsby Teror er også blandt de små byer på øen, der skal opleves. Det er ikke for langt væk fra de førnævnte Firgas, og dermed på den nordlige side af øen, nær Las Palmas. Her er arkitekturen helt unik. Mange af husene er fra kolonitiden, og er flere hundrede år gamle. Her har pilgrimme fundet vej gennem historien, for det meste for at se den berømte basilika ære Jomfru Maria. Hver søndag er der et marked i Teror, hvor det meste handler om lækker mad og drikkevarer. Ligesom Firgas er Teror også kendt for sit gode kildevand. Terors omgivelser er mindst lige så store som selve landsbyen. Hvis du stopper ved, tag dig tid til at besøge Parque Rural de Doramas. Dette område ligger blot 2 km fra Teror og er et dejligt sted at gå en tur.

Firgas – Smuk landsby med havudsigt

Firgas er en af de mange smukke små byer på Gran Canaria, og også blandt de ældste. Det blev grundlagt i 1488 lidt op i bjergene, blot et par kilometer vest for Las Palmas. Den mest berømte by er rådhuset, med sin centrale torv, og den imponerende Paseo de Gran Canaria trappeopgang. Dette er en af de smukkeste og mest unikke gader, du finder i Europa. Trappen løber på begge sider af et kunstigt vandfald med 30 meter fald. Vandfaldet er dekoreret og skældt med blomster, og langs husets vægge vil du se smukke relieffer, der symboliserer øens forskellige distrikter. Der er også andre smukke bygningsværker i Firgas, og en række hyggelige restauranter, der serverer lokale specialiteter. Firgas er ellers kendt for at have det bedste drikkevand på De Kanariske Øer, og her får du også en fantastisk udsigt over landskabet og atlanterhavet.

En af de mest unikke gader, du finder i Europa, er den imponerende Paseo de Gran Canaria trappeopgang. Trappen løber på begge sider af et kunstigt vandfald med 30 meter fald.

Parkering og trafik med biludlejning

Det er for det meste nemt at finde parkering de fleste steder på Gran Canaria. Enten finder du parkeringspladser med vagter, eller du sætter bilen i det markerede rum (markeret med blå linjer). I gaderne, hvor det er tilladt at parkere du betaler ved automaten, der er på fortovene og skal forlade kvitteringen synlig i forruden af udlejningsbilen.

I centrum af Las Palmas er der noget sværere at finde parkering i gaderne, men her har du flere parkeringshuse at vælge imellem.

Det er nemt at køre på Gran Canaria for at bevæge sig langs østkysten. Motorvejen, der løber fra Las Palmas til Arguineguin er god, og trafikken sjældent lukker. Men det er mere udfordrende at køre ind i landet på øen og op ad bjerget. Vejen er snoede og lidt smal. I bjergene skal man køre forsigtigt og være ekstra opmærksom.

Det er nemt at køre på Gran Canaria, når du bevæger dig langs østkysten, men kør forsigtigt og vær ekstra opmærksom, hvis du går op i bjergene.

På trods af at der er over 11 millioner passagerer i lufthavnen om året, er det klart og let at finde.

Lufthavn

Lufthavnen på den berømte ferieø hedder officielt Gran Canaria Lufthavn (Aeropuerto de Gran Canaria), men kaldes ofte Grando Lufthavn af øens indbyggere. Det er rangeret som Spaniens femte største, med næsten 11 millioner passagerer om året. Ud over et stort antal charterflyvninger lander Ryan Air blandt andet i Grando Lufthavn. Gran Canaria Lufthavn ligger på øens østlige side og mellem hovedstaden Las Palmas og de mest berømte feriesteder.

Selv om lufthavnen håndterer mange passagerer, er det klart og ligetil. Alle biludlejningsfirmaer er samlet cirka midt i terminalbygningen – medtællere ved siden af hinanden. Fra i dag er der 11 virksomheder, der tilbyder biludlejning i lufthavnen. Disse omfatter de største internationale aktører, såsom Europcar, Hertz, Sparsommelighed, Budget og Sixt, en tysk biludlejningsfirma, og en biludlejning selskab, der kun opererer på De Kanariske Øer (TopCar).

  • Fra lufthavnen til Las Palmas, afstanden er omkring 25 kilometer, med motorvej hele afstanden. Kørslen er omkring 20 minutter.
  • Fra lufthavnen til Maspalomas og Playa del Ingles er afstanden omkring 30 kilometer. Køretiden på motorvejen er ca. 20 minutter.
  • Fra lufthavnen til Arguineguin er det omkring 43 kilometer, med køretid på omkring 30 minutter.
Menu