Billeje Venedig

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Italien
 4. chevron_right
 5. Billeje Venedig

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Venedig

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Venedig fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Venedig gennem os.

Venedig guide

Bilutleie Venezia
Venedig Biludlejning

Venedig ligger i det nordøstlige Italien ved Adriaterhavet og er hovedstaden i Veneto-regionen. Byen har omkring 270.000 indbyggere (2011). Venedig ligger på 118 øer i Laguna Veneta (Venediglagunen), og byen er meget berømt for sine kanaler,gondoler, dens arkitektur og dens historie.

Venedig har over 40 km kanaler, og den mest berømte er “Canal Grande”. Byen har mere end 400 broer, der binderbyen sammen – og en stor del af både passager- og godstransport foregår på kanalerne.

Venedig er et populært turistmål og omkring 15 millioner besøger byen årligt. Turisme er også byens vigtigste indtægtskilde.

Attraktioner

Venedigs gamle bydel er kravlet gennem kanaler og har mange statelige paladser, kirker og smalle gader. århundredes Doge’s Palace – “Palazzo Ducale” – er en af dem, og dette var tidligere en regeringsbygning og retssal.

Markuspladsen – “Piazza San Marco” er et populært mødested for turister i Venedig. Pladsen er 175 meter lang og 82 meter bred og er omgivet af kontorbygninger fra 1500-1700-tallet. Der er også Markuskirken “Basilica San Marco” fra 1063 med sit 99 meter høje klokketårn, som står opført på UNESCOs verdensarvsliste.

Venedig er verdensberømt for sine kanaler og bådture med gondoler.

Ellers er Sukkenes Bro fra 1597 og Rialtobroen fra slutningen af 1500-tallet populære attraktioner.

Venedig er vært for en række årlige kunst-, musik- og teateraktiviteter.

Udforsk Venedig med biludlejning

Selv om der er mere end nok til at se og opleve i Venedig, er det ikke forkert at tage nogen udflugter til andre steder i regionen. I dette område af Italien er der mange spændende byer, der har en lang og interessant historie. Det er også en kort afstand til Alperne, med smukke bjerglandsbyer i smuk natur. Her er nogle forslag til de mest populære dagsture med biludlejning.

Strandpromenaden i Jesolo.

Lido di Jesolo – Badeby med fremragende strand

Hvis du har lyst til solbadning og svømning i Venedig, er den lille by Jesolo et fremragende sted at køre til. Der finder du en af Italiens største og bedste strande, Lido di Jesolo. Sandet er rent og komfortabelt, der er plads til tusindvis af badende på samme tid, og du vil finde alt hvad du behøver for et behageligt ophold i solen. Liggestolene står i kø langs den mange kilometer lange strand og kan lejes til en rimelig pris. Der er også rene og pæne toiletter og brusebad faciliteter her. Langs stranden finder du barer, restauranter og caféer tæt på. Om aftenen og nætterne er der et pulserende folkeliv langs stranden,men Lido di Jesolo er stadig et meget sikkert og familievenligt sted. Mange mennesker vælger faktisk at bo her, når de primært har til hensigt at opleve Venedig. Afstanden er kort, og det er sjældent forkert at vælge et hotel beliggende på en smuk strand.

 • Fra Venedig til Lido di Jesolo er det omkring 45 kilometer. Drevet går på fastlandet omkring bugten og tager omkring 45 minutter.
Basilica of San Vitale er prydet med smukke mosaikker fra 5. og 6. århundrede.

Ravenna – Mosaikbyen ved Adriaterhavet

Ravenna er en mellemstor by, der ligger en del syd for Venedig, langs Adriaterhavets kyst og nær Rimini. Det var hovedstaden i det, der udgjorde det vestromerske imperium i det femteårhundrede, og i århundrederne efter, at Ravenna etableret sig som et center for kunst, kultur, religion og handel. Byen har en gammel bymidte med 8 bygninger, der er på UNESCOs verdensarvsliste,samt mange andre seværdigheder. Blandt de mest berømte er mausoleet Galla Placidaog Basilica of San Vitale, som begge er prydet med smukke mosaikker fra det 5. og 6. århundrede. I Ravenna er der ofte klassiske koncerter med berømte kunstnere, der er mange kulturelle festivaler der, og byen især appellerer til dem interesseret i historie. Madtraditionerne er også noget, beboerne kan være stolte af, og du vil finde restauranter, der serverer lækker mad i alle prisklasser. Det er heller ikke langt fra byens centrum, indtil du når smukke strande ved Adriaterhavet.

 • Fra Venedig til Ravenna er det 144 kilometer, hvis du kører den hurtigste rute, der går langs kysten. Køretiden er derefter omkring 2 timer og 15 minutter.

Cortina d’Ampezzo

De fleste mennesker siger kun Cortina, når de henviser til Cortina d’Ampezzo, og byen er kendt som en af Italiens største skidestinationer. Det er beliggende i Dolomitterne,et bjergrigt område, der tilhører Alperne i det sydlige Tyrol. Hvis du besøger Venedig om vinteren og har en udlejningsbil, er dette byen at gå på ski. Der er mere end 100 præparerede skråninger i området, og tilsammen udgør disse over 1200 kilometer stier. Cortina er også et godt sted at stoppe om sommeren. Dolomitterne er lige så smukke dengang, og du kan nå toppene med enten skilifter, gondoler eller til fods. Selve byen er kendetegnet ved smuk bosættelse, omgivet af lige så smuk natur. Shoppingmulighederne er gode,og du vil finde mere end nok lækre spisesteder, caféer og barer i Cortina.

 • Fra Venedig til Cortina d’Ampezzo er der 158 km. Drevet uden at stoppe tager normalt ca. 2 timer.
I Dolomitterne ligger byen Cortina d’Ampezzo, som er kendt som en af Italiens største skidestinationer.
I centrum er der mange smukke bygninger fra middelalderen og fremefter med en god blanding af arkitektoniske stilarter.

Padua – En af norditaliens mest storslåede større byer

Padua er en forholdsvis stor by med ca. 215.000 indbyggere. Det menes at være en af de ældste byer i det nordlige Italien, og siges at have været først etableret af den trojanske prins Aeneid omkring 1.200 år f.Kr. Byens centrum betragtes som meget smuk, og du vil blandt andet finde verdens ældste botaniske have her. Haven er fra 1545 og er på UNESCOs verdensarvsliste. I centrum er der naturligvis også mange smukke bygninger fra middelalderen og fremefter, med en god blanding af arkitektoniske stilarter. Kultur og kunst er to begreber, der kendetegner Padua. Mange kendte kunstnere har oprindelse her, eller bosatte sig i byen. På byens museer kan du se nogle af de mest berømte malerier og skulpturer i verden. Du vil også finde mange kirkebygninger her, der er unikt prydet af berømte kunstnere. Padua er også kendt for at have en rolig og behagelig atmosfære end Venedig, da der er færre turister i denne by. Gode shopping- og spiseoplevelser er også nøgleord, der kan bruges om Padua.

 • Det ligger kun 50 km fra Venedig til Padova. Biludlejningskørslen tager ikke mere end ca. 40 minutter.
Ljublana har måske den mest behagelige atmosfære blandt de europæiske hovedstæder.

Ljubljana – Europas mest behagelige hovedstad

Hovedstaden i Slovenien er ikke langt fra Venedig og er en af de bedste rides du kan forkæle dig selv med, når du er på denne side af Italien. I Ljubljana finder du et unikt natteliv, et meget smukt centrum, mange seværdigheder og måske den mest behagelige atmosfære blandt europæiske hovedstæder. Ljubljana er også en meget sikker by at rejse i,og dens indbyggere betragtes som imødekommende, hjælpsomme og glade for at få en snak med dem, der kommer på besøg. Mange mennesker går til Ljubljana for at spise på restauranterne der. Madlavning er blevet en vigtig ingrediens i byens kultur, og restauranter henter inspiration både lokalt og fra nabolandene. Adgangen til råvarer af enhver art er meget god. Det er overkommeligt at spise ude i Ljubljana, selv på luksusrestauranter. Der sker også altid noget kulturelt spændende i byen. Check på forhånd, hvis du kan fange en koncert eller festival, når du stopper ved.

 • Fra centrum af Venedig til Ljubljana i Slovenien er det omkring 240 kilometer. Drevet der tager ca. 2 timer og 40 minutter.

Parkering og trafik med biludlejning

Hvis du er på en dagstur til Venedig, kan du overveje at efterlade din bil i en af fastlandets parkeringspladser ligeved siden af ponte della Libertà. Derfra kan du tage båden eller bussen ind til byen. Selve centrum af byen er mest tilgængelig til fods eller i en gondol, og motoriserede køretøjer er ikke tilladt der. Langt størstedelen af byens historiske centrum ligger inden for en såkaldt ZTL-zone (Zona Traffico Limitato). Der er også nogle parkeringspladser for enden af broen på selve øen, og tæt på togstationen, men her er priserne for parkering noget højere.

Lufthavnen er blevet den fjerde største i Italien målt i antallet af passagerer.

Lufthavn

Lufthavnen betjener Venedig kaldes Venedig Marco Polo Lufthavn. Det ligger på fastlandet nord for byen, med kun en kort køretur via Ponte della Libertà broen ind til byens centrum. På grund af Venedigs popularitet, er lufthavnen blevet den fjerde største i Italien med hensyn til antallet af passagerer. Der er omkring 11 millioner mennesker om året, der er ankommet og afgået herfra. Du kan flyve direkte til Venedig fra de fleste europæiske større byer hele året rundt. Der er også direkte fly fra flere byer i USA, Emiraterne, ognogle lanser i Nordafrika.

Biludlejningsfirmaerne i Marco Polo Lufthavn er samlet i et separat center tæt på parkeringsanlægget markeret med P1. Der er også den udlejningsbil, du vil afhente, og du leverer også på samme sted. Centret ligger på tredje sal i terminalbygningen. Fra i dag er der 10 biludlejningsfirmaer i denne lufthavn, herunder internationale aktører som Sixt, Hertz, Europcar, Avis og Enterprise, samt nogle italienske virksomheder som Maggiore og Autovia.

 • Fra Venedig Marco Polo Lufthavn til centrum af Venedig er det omkring 13 kilometer. Drevet tager ca. 15 minutter.