Billeje Venedig Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Venedig Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Venedig Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Venedig Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Venedig Lufthavn guide

Billeje Venedig Lufthavn
Biludlejning Venedig Lufthavn

Venice Marco Polo Airport (VCE) er placeret på fastlandet, omkring 15 miles nord for downtown Venedig og er en af de største lufthavne i det nordlige Italien.Lufthavnen betjener 8 millioner rejsende om året (2011), og er dermed en af ​​de fem travleste lufthavne i landet.

Den italienske navn på lufthavnen er “Aeroporto di Venedig Marco Polo”.

41 flyselskaber – herunder SAS, Norwegian, Swiss Air og KLM – har direkte flyvninger fra Venedig Marco Polo Lufthavn til næsten 50 destinationer i Norge og i udlandet.

Lufthavnen blev åbnet i 1960 og har en terminalbygning. Der er en masse af faciliteter for rejsende – herunder godt udvalg af butikker, kaffebarer / restauranter / caféer samt oplysninger tæller, bank, pengeautomater, posthus, bederum, førstehjælp station, sauna / massage og et postkontor. Der er også adgang til trådløst internet i lufthavnen og terminalbygning er godt indrettet til handicappede.

Transport fra lufthavnen ind til centrum af Venedig består primært af bus eller taxi. Desuden kan man rejse med skib med båd busser nær terminalbygningen, og billetter kan købes i ankomsthallen. Den bådene “Alilaguna” kører hver 15 min. på midten.

Hvis du ønsker at leje en bil i Venedig, i alt 10 biludlejningsfirmaer dets associerede selskaber i ankomsthallen i lufthavnen. Der er også den ansete og internationale aktører såsom Avis, Hertz, Europcar og Thrifty.