Billeje Drammen

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Drammen

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Drammen

Find den bedste pris på biludlejning i Drammen ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Drammen. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Drammen guide

Billeje Drammen

Biludlejning Drammen

Drammen er en by og en kommune i Buskerud omkring 40 km sydvest for Oslo. Det er beliggende hvor floden løber ind i Drammen i Drammen Fjord, og kaldes ofte “River City Drammen.” Drammen har 101.995 (2012) indbyggere.

Det er tømmer industrien og Drammen-floden har dannet grundlag for byen. Så tidligt som 1200-tallet udfoldede tømmer handel med lande, Danmark og Holland.I begyndelsen af ​​1900’erne var der træprodukter i en bestemt indkomst æra og tegnede sig for næsten hele den samlede eksportværdi. Utover70 århundrede, det meste af industrien lukket ned.

Drammen har de seneste år gennemgået en større forvandling. Især omkring floden   blevet puset op, og byen har fået et godt natteliv med udendørs restauranter og caféer.Drammen river var længe meget forurenet, men efter det blev renset, er det nu blevet en god laks flod. På den sydlige og nordlige del af Drammen er de store skovområder med vand egnet til fiskeri og udendørs aktiviteter.

Drammensbadet er den største vandland med ni forskellige pool. Andre attraktioner omfatter synspunkt spiral top med den specielle spiral tunnel og de vigtigste firkantede Bragernes Square hvor Bragernes neo-gotisk kirke er placeret. Byen har sit eget teater og museum.

Drammen er en vigtig jernbaneknudepunkt i Norge, både Sørlandsbanen, Vestfold og Bergensbanen går gennem byen.Drammen er endepunktet for Drammen Line. Også udtrykke tog betjener Drammen.

Den nærmeste større lufthavn er Torp Lufthavn ligger omkring 80 km mod syd.Gardermoen Lufthavn er 90 km mod nordøst.

Menu