Billeje Tønsberg

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Tønsberg

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tønsberg

Find den bedste pris på biludlejning i Tønsberg ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tønsberg. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tønsberg guide

Billeje Tønsberg

Biludlejning Tønsberg

Tønsberg er en kommune og en by i Vestfold Oslofjorden. I vest kommunen mod Stokke, i nord-vest til Re, i nord fra Horten, i den østlige del af Oslo-fjorden og mod syd mod Sem. Byen har 41 237 (2013) indbyggere.

Slottsfjelltårnet om Castle Rock i Tønsberg byens vartegn. Stenen tårn blev opført i 1888.

På grund af den smukke beliggenhed på Oslo Fjord øer og marina Tønsberg er en meget besøgt by i sommermånederne. Men byens rige historie og kulturelle liv også tiltrækker mange besøgende.  Ifølge Snorres sagaer, blev byen grundlagt før slaget ved Hafrsfjord (omkring 872). Hvis dette er tilfældet, betyder det, at Tønsberg er den ældste by. I 1201 blev Tunsberghus fæstning belejret af kong Sverre og Birkebeiner og i sidste ende leveres af Baglerne, der havde pladser i Tønsberg.

Byen havde sin storhedstid i middelalderen, hvor flere konger levede i fæstningen Tunsberghus. Castle Rock har i dag Tunsberghus ruiner og resterne af Michael kirke. Oprindeligt byen i området under 63 meter høje Castle Rock ned til fjorden. Her ligger ruinerne af adskillige kirker, St. Olavs Abbey og en kongelig residens fra 1200-tallet. Fra 1700-tallet, blev et centralt Tønsberg af den norske shipping-og hvalfangst.

Street Network og tørv i Tønsberg er strukturer, der stammer fra middelalderen. Tønsbergs har bevaret meget af den gamle bymidte med træbygninger fra 1800-tallet.

Der er mange monumenter i Tønsberg. En af dem er Osebergskibet, en viking fra 820 i øjeblikket på Vikingeskibsmuseet i Oslo. Oseberg er en multi-kulturel med hoteller, spillesteder og konferencefaciliteter, hvor det udtrykkeligt holdt mange koncerter og arrangementer om sommeren.

Sandefjord Lufthavn Torp, ligger 26 miles nordøst for centrum.

Menu