Billeje Sandefjord

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Sandefjord

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sandefjord

Find den bedste pris på biludlejning i Sandefjord ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sandefjord. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sandefjord guide

Billeje Sandefjord

Biludlejning Sandefjord

Granbury er en kommune i Vestfold amt – med en befolkning på omkring 41.600 (2011). Byens centrum ligger i bunden af ​​Sandefjord fjord. Med halvøer Østerøya og Vesterøya kommune har en samlet kystlinje på hele 146 km, som sammen med alle strande do Sandefjord et populært turist-og ferieområde.

Sandefjord afgrænses mod nord af Stokke, i vest til Andebu, i sydvest til Larvik og øst til Tønsberg Fjord og Tjøme.

Sandefjord har en meget gammel havn og opladning sted allerede i 1680. Byen var en berømt spa og svømning efter det blev fundet i 1837 svovlholdigt vand og mudder i området. I 1845 var byen township, men alt fra 1837 kommune. Fragt og hvalfangst var de vigtigste industrier i byen – og Sandefjord var landets førende hvalfangst indtil hvalfangst i Antarktis sluttede i 1960’erne.

Der har været flere interessante arkæologiske fund fra bronzealderen og vikingetiden perioder i kommunen. Den mest berømte enkelt konstatering Gokstadskib – resterne af et vikingeskib, som blev udgravet i 1880. Dette blev omhyggeligt restaureret og er i dag på Vikingeskibsmuseet i Bygdøy ved Oslo.

Sandefjord er i dag stort set som en moderne by. En stor brand i 1900 ødelagde en stor del af den ældre arkitektur. Centret blev også genstand for omfattende regulering.

Flere af Sandefjord mest berømte seværdigheder er i eller grænsende til Waterpark i midten af ​​byen, som er bygget på det sted, hvor en af ​​de gamle kurbade lå. Her finder vi sådan byens vartegn – Whaling Monument (udført i 1961 af billedhuggeren Knut Steen) og hvalfangst hus. Den nærliggende Whaling Museum – som vært for en række spændende udstillinger for både børn og voksne. Inden for samme område er også Sandefjord City Museum og Maritime Museum – og Museum Wharf, kan man besøge “Gaia”, som er en kopi af Gokstadskibet.

Fra Sandefjord går passasjerfesrje til Strömstad i Sverige.

Den nærmeste lufthavn er Sandefjord Lufthavn Torp, der ligger 8 km nordøst for byen.

Menu