Billeje Andenes

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Andenes

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Andenes

Find den bedste pris på biludlejning i Andenes ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Andenes. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Andenes guide

Billeje Andenes

Biludlejning Andenes

Andenes er en landsby med 2263 indbyggere (2012) i Andøy kommune i Nordland amt. Det er placeret på den nordlige spids af Andøya i Vesterålen. Andenes er en af de største fiskerlandsbyer i Nordnorge, med omfattende året rundt fiskeri og eksport af fisk.

En 40 meter høje fyrtårn fra 1859 er en vigtig milepæl for Andenes. Landsbyen er beskyttet af en bølgebryder facilitet, der blev bygget allerede mellem 1896 og 1905, fordi det Arktiske Ocean er stærk på.

Smukke sceneri med forrevne bjerge og søer gør Andenes en populær badeby beliggende på toppen af ​​Lofoten. Blandt de mest populære attraktioner i Andenes er hvalsafari. I Andendes center er Whale Centre med en udstilling om hvaler og hval forskning, ture og cafe. Dette er også en Northern Lights Center. Der er flere muligheder for overnatning i begge Andenes camping, hytter og hoteller.

I februar arrangerede Northern Vil festival med workshops, koncerter og især gode muligheder for at se nordlys. Andenes er også arrangør af rock festival Rock Against Drugs. Andendes fiskeri festival er en anden populær begivenhed.

Om sommeren er der en færgeforbindelse mellem Andenes og Gryllefjord på Senja. Highway 82 løber mod syd til Risøyhamn og Sortland. Andøya Lufthavn er primært militær, men også civil trafik og daglige direkte fly til Bodø og Tromsø.I sommeren 2012 begyndte med de norske direkte fly til Oslo.

Menu