Billeje Ukraine

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Ukraine

Find den bedste pris på biludlejning i Ukraine ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ukraine. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ukraine guide

Billeje Ukraine
Biludlejning Ukraine

Ukraine er et land i Østeuropa, som ligger ved Sortehavet i syd. Det grænser Rusland i øst og nordøst, Hviderusland mod nordvest, Polen, Slovakiet og Ungarn mod vest, Rumænien og Moldova mod sydvest.Efter Rusland, er Ukraine det største land på det europæiske kontinent land har en befolkning på 44.457.102 (2012) indbyggere og hovedstaden er Kiev.

Ukraine var en del af Sovjetunionen i 1922, men blev selvstændig igen, da Sovjetunionen gik i opløsning i 1991.

I de seneste år plukket turistindustrien i landet op. Capital Kiev er en smuk by med mange historiske bygninger og en velbevaret by.Andriyvsky Uzviz er byens ældste gade. Den brostensbelagte og snoede gade fuld af gademusikanter, kunstnere sælger deres værker og boder med både souvenirs og antikviteter. St. Sophia Kirke er næsten 1000 år gammel og den ældste kirke. Det blev bygget af prins Yaroslav the Wise, der er begravet inde i kirken. St. Sophia er opkaldt efter Hagia Sofia Istanbul og meget af den byzantinske arkitektur.

I Tjernobyl museum i Kiev får et vide mere om, hvad der skete i Tjernobyl, der er ti mil udenfor Kiev, da det blev ramt af den værste atomulykke nogensinde i 1986.

To kilometer uden for byens centrum er en krig museum. Det er landets største museum og har mere end 300 000 udstillingsgenstande.Museet vil omfatte for naziokkupasjonen, modstand og Slaget ved Dnjepr.

I sommeren kystlinje ved Sortehavet, et populært turistmål. Crimean Peninsula har gode strande og et behageligt klima, forrevne bjerge, plateauer og gamle ruiner. Byen Yalta ligger i Krim, og er mest kendt for Jalta-konferencen mellem Churchill, Roosevelt og Stalin tre måneder efter afslutningen af ​​anden verdenskrig.

I Karpaterne, er der gode muligheder for skiløb, vandreture, fiskeri og jagt.

Kiev Boryspil International Airport er den største lufthavn ligger 29 km øst for Kiev.

Destinasjoner