Billeje Romænien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Romænien

Find den bedste pris på biludlejning i Romænien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Romænien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Romænien guide

Billeje Romænien

Biludlejning Romænien

Rumænien er en republik, med 22,2 millioner indbyggere (2010), som ligger i den sydøstlige del af Europa – specielt Sortehavet.Landet har en fælles grænse med Moldova, Ukraine, Ungarn, Serbien og Bulgarien.Hovedstaden i Rumænien er Bukarest, som har omkring 2 millioner indbyggere (2010).

Andre større byer i Rumænien Iasi (322 tusind indbyggere), Cluj-Napoca (318 tusind indbyggere), Timosoara (317.700 indbyggere), Constanta (310 tusind indbyggere) og Craiova (303 000 indbyggere).

Rumænien er et stort land med masser af bjerge og har derfor en varieret klima. Centralt beliggende i den sydlige del af Karpaterne – eller transsilvanske Alperne – som det hedder. Ellers landet er relativt kuperet, med en blanding af bakker og sletter.

Der er fortsat en række kulturelle relikvier fra oldtidens græske bykolonier, der er spændende attraktioner for turister interesseret i historien. Spillene var de mest populære attraktioner i hovedstaden, Bukarest, for eksempel tidligere diktator Nicolae Ceausescu gigantomane Parlamentet Palace. Også Sortehavskysten byder lokkende strande og luksus, herunder i byen Mangalia, der har en særskilt græsk udseende.

Den vigtigste lufthavn i Rumæniens Henri Coanda International Airport, som ligger 16 km nord for centrum af Bukarest.

Menu