Billeje Bulgarien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bulgarien

Find den bedste pris på biludlejning i Bulgarien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bulgarien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bulgarien guide

Billeje Bulgarien
Biludlejning Bulgarien

Bulgarien er et land i det sydøstlige Europa. Landet ligger på Sortehavets vestlige bred, og har en fælles grænse med Rumænien, Tyrkiet, Grækenland, Makedonien og Serbien.Befolkningen er omkring 7700 tusind (2010), og landet dækker et samlet areal på 110.994 km ². Capital Sofia (1,2 millioner indbyggere) er også landets største by.Andre større byer er Plovdiv, Varna, Burgas, Ruse og Stara Zagora.

Det officielle sprog er bulgarsk, skrevet med det kyrilliske alfabet. Omkring 10% af befolkningen som helhed tyrkisk som modersmål – og der er også minoriteter, der taler makedonsk og romani.

En del af Bulgarien – især i den sydvestlige del – er domineret af høje bjerge (højeste punkt er næsten 3000 m) – hvorimod en lav sletter karakterisere områder langs Sortehavets kyst, hvor landets største turistattraktioner er placeret. Omkring halvdelen af ​​landets hoteller er koncentreret om Sortehavet, hvor vi finder nogle af Bulgariens mest populære ferie områder. Blandt de mest berømte er Golden Sands, Sunny Beach og Nessebar (hvor den ældste by er et UNESCO World Heritage Site).

Bulgariens største lufthavn, Sofias internationale lufthavn, som ligger i nærheden af hovedstaden.Andre vigtige lufthavne Burgas International Airport og Varna lufthavn.