Billeje Tyrkiet

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tyrkiet

Find den bedste pris på biludlejning i Tyrkiet ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tyrkiet. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tyrkiet guide

Billeje Tyrkiet
Biludlejning Tyrkiet

Republikken Tyrkiet har 77.800 tusind indbyggere (2010), begge beliggende i det sydlige Europa og det sydvestlige Asien.

Tyrkiet grænser op til otte lande i hele; Bulgarien og Grækenland (i Europa) samt Georgien, Armenien, Aserbajdsjan, Iran, Irak og Syrien (I Asien).Tyrkiet har også en kystlinje på Middelhavet i syd, Ægæerhavet mod vest og Sortehavet i nord.

Landet har et stort set kontinentalt klima – med mildere middelhavsklima i de sydlige dele.

Tyrkiet er et komplekst land med både ny og gammel arkitektur, såvel som kristne kirker ved siden islamiske moskeer. Tyrkiet har været stigende turisme i de senere år, især charterturisme. Tyrkiets syd-og vestkyst har smukke strande og turistattraktioner i solen og badeferie. Ellers Tyrkiet kan tilbyde eksotiske kultur, historiske steder, flotte moskeer og de travle skarer af de store byer.

Bosporus og Marmarahavet, der forbinder Sortehavet og Det Ægæiske Hav, og adskiller den asiatiske del af Tyrkiet fra EU. Byen Istanbul er placeret på begge sider af Bosporus, og er dermed den eneste storby i verden, der er beliggende på to kontinenter.  Istanbul har 11 millioner indbyggere og er Tyrkiets kulturelle, kommercielle og finansielle centrum.Byen har en række turistattraktioner – herunder paladser, fæstninger og bygninger fra det tidspunkt, hvor sultan.

Hovedstaden i Tyrkiet er Ankara, og med sine 4 millioner indbyggere landets næststørste by.Andre større byer i Tyrkiet Izmir, Bursa, Adana, Gaziantep og Antalya.

Tyrkiets største lufthavn er den internationale Istanbul Ataturk Lufthavn, men også Antalya Lufthavn og Ankara Esenboga Airport er nogle af landets travleste.