Billeje Antalya Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Antalya Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Antalya Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Antalya Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Antalya Lufthavn guide

Billeje Antalya Lufthavn

Biludlejning Antalya Lufthavn

Antalya Lufthavn (AYT) er 13 km nordøst for Antalya. Der er shuttle busser mellem lufthavnen og Antalya og det er en regelmæssig bus hver halve time.Busser også gå til andre steder i landet fra lufthavnen. I lufthavnen er der gode muligheder for at leje en bil fra biludlejningsselskaber Budget, National, Alamo, Flo, Hertz, Budget, Filo, repræsenteret Ay Tu Travelium her.

Antalya er først og fremmest et vigtigt charter destination for Europa, og det er tjent med et stort antal charter-og lavprisselskaber såsom Thomas Cook og Air Berlin. Virksomheden tjener mange destinationer er Sky Luftfartsselskaber i Antalya.   I 2012 besøgte 24   993.667 passagerer, lufthavnen har der været en stor stigning i antallet af passagerer i de seneste år.I 2010 åbnede en ny terminal for indenrigsflyvninger.

Der er flere barer, caféer og restauranter i lufthavnen. Udbuddet af butikker, herunder told-fre er god, og Antalya Lufthavn har også baby-værelser, legeplads, VIP lounge, medicinsk center, pengeautomater og et postkontor. IC Hotel Airport er 800 væk fra terminalen og konferencefaciliteter.

Menu