Billeje Istanbul

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tyrkiet
  4. chevron_right
  5. Billeje Istanbul

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Istanbul

Find den bedste pris på biludlejning i Istanbul ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Istanbul. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Istanbul guide

Billeje Istanbul
Biludlejning Istanbul

Istanbul er Tyrkiets største by – med 13,5 millioner indbyggere (2011). Byen ligger ved Bosporus – som adskiller Asien og Europa. Tor hængebroer over Bosporus forbinder bydelene.

Istanbul er en meget gammel by – som blev grundlagt ca. 660 f Kr. Istanbul er i dag Tyrkiets vigtigste havn og største industrielle center. Byen er også landets vigtigste finansielle, kommercielle og kulturelle centrum.

Den historiske og arkitektoniske interesse tiltrækker mange turister – og der er de storslåede paladser, monumenter og moskeer – ud over den eksotiske kultur og farverige basarer.

Istanbul har også en række gallerier, museer, teatre og opera – og den historiske del opført som en UNESCO World Heritage Site.

Hagia Sofia er den største og mest imponerende byzantinske monument i Istanbul. Det blev bygget i 500 s, og konverteret til en moské i 1453.

En anden vigtig attraktion i Istanbuls Topkapi-paladset fra 1462, ligger i en stor park. Tidligere opholdt sig i sultan med sit harem, men i dag slottet omdannes til et museum.

Andre attraktioner i byen omfatte Irene kirke fra 300-tallet moské “Little Hagia Sophia” fra 536, den “Blå Moské” (Sultan Ahmed Mosque) fra 1616, Suleymaniye-moskeen fra 1500-tallet og Dolmabahce Palace fra 1853.

“Grand Bazaar” også anbefales et besøg i Istanbul. Dette er en labyrint-lignende kvarter med utallige butikker og forretninger. Derudover skal du betale et besøg på det arkæologiske museum – et museum for tyrkisk og islamisk kunst fra 600 s til 1900-tallet.

Istanbul er ellers en zoologisk have, et akvarium og en botanisk have.

Byens største lufthavn – Atatürk International Airport – ligger 25 miles sydvest for centrum.