Billeje Syrien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Syrien

Find den bedste pris på biludlejning i Syrien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Syrien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Syrien guide

Billeje Syrien
Biludlejning Syrien

Syrien er en arabisk stat i Mellemøsten. Mod nord det grænser Tyrkiet, mod øst til Irak i syd til Jordan og vest for Libanon, Israel og Middelhavet.De syriske Golan Heights er besat af Israel siden Seksdageskrigen i 1967.Damaskus er hovedstaden. Arabisk er det officielle sprog, og omkring 85 procent af befolkningen er muslimer. Landet har 22 530 746 (2012) indbyggere.

Syrien er et land med frugtbare sletter, bjerge og ørkener, og hjem til forskellige etniske og religiøse grupper, herunder kurdere, armeniere og assyrere, kristne og muslimer, som udgør flertallet af befolkningen. Landet er et af de omhandlede lande som “vugge af verden.” Kystlinjen er frodig, og dele af det vestlige Syrien er velegnet til landbrug. I øst dominerer golde ørken.

Damaskus er hovedstaden i landet og en af ​​de ældste beboede by i verden. En af de mest besøgte steder er Ummayyad moskeen. Man bør også tjekke ud Al-Hamidiyah Bazaar og Tikiyeh moskeen fra midten af ​​1600-tallet. Al Azem Palace er et storslået palads, som blev bygget i 1700-tallet og er nu et nationalt museum i Damaskus.Mausoleum of Sultan Saladin fra 1196 er en anden attraktion.

Andre populære turistbyer i Syrien er Bosra med ruiner fra både den romerske, byzantinske og islamiske tider. Det har også en velbevaret romersk teater. Palmyra, der er kendt i Bibelen som Tadmor, en ruinby fra oldtiden og er et vigtigt arkæologisk område i Syrien cirka 215 km nordøst for hovedstaden Damaskus, en oase i ørkenen. Aleppo er den største by i Syrien, og har også mange vigtige historiske monumenter.

Siden marts 2011 har Syrien været borgerkrig i landet. Den igangværende syriske Civil War var inspireret af det arabiske forår. Op til 11.000 mennesker er blevet dræbt, primært demonstranter. At flygte vold i løbet af 355.000 syriske flygtninge flygtede til nabolandene. Det frarådes at rejse til Syrien (Jan 2013).

Dem lufthavne er Damascus International Airport beliggende 35 km uden for hovedstaden.Aleppo International Airport ligger lige nordøst for Aleppo i det nordlige del af landet.