Billeje Jordan

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Jordan

Find den bedste pris på biludlejning i Jordan ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jordan. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jordan guide

Billeje Jordan
Biludlejning Jordan

Jordan er en arabisk kongedømme i Mellemøsten / Vestasien. Det grænser Syrien mod nord, Irak i nord-øst, Israel og Vestbredden mod vest og Saudi-Arabien i sydøst.Hovedstaden er Amman og Jordan har en befolkning er 6.508.271 (2011) indbyggere.

Jordans eneste havn er beliggende på den sydvestlige spids, ved Aqaba-bugten, som deles med Israel, Egypten og Saudi-Arabien. Over halvdelen af ​​Jordan er omfattet af den arabiske ørken .. I modsætning til de arabiske stater i syd og øst, har Jordan ingen olieressourcer. Økonomien afhænger i høj grad om tjenesteydelser, turisme og udvikling, hvor USA er hovedleverandør.Jordan er en vigtig allieret for USA, og med Egypten er det eneste arabiske land, der er i fred med Israel.Den religion er islam og ca. 92% af befolkningen er muslimer, men Jordan anses for at være en af de mest sekulariserede vestlige og arabiske lande.

Den største seværdighed er den klippe byen Petra, der blomstrede fra omkring 400 f.Kr.Kr. til omkring år 300 e.Kr.Kr, og på listen over verdens syv nye vidundere. I byen Jerash, et besøg oldtidsbygningene fra den græsk-romerske by Jerash. For dem interesseret i religion er Mt. Nebo Baptist Site, og mosaik byen Madaba, interessante destinationer. Natur-baserede oplevelser udnyttede især gennem ørken og bjerg vandreture, især i Wadi Rum. En sprudlende natteliv med natklubber, diskoteker og barer i Amman, Irbid og Aqaba ligger langt nord for Aqaba-bugten. Den årlige Distant Heat festival rangerer som en af ​​verdens top 10 raves.

Jordan er klassificeret som et land med “medium menneskelig udvikling” af 2011 Human Development Report.

I 1999 kong Hussein døde, der havde regeret landet i 46 år. Hans søn, Abdullah II har en enorm opgave at opretholde stabiliteten. En national dagsorden, der involverer langsigtede politiske, økonomiske og sociale forandringer er endnu ikke blevet vedtaget.

Queen Alia International Airport er Jordans største lufthavn i Zizya området, 32 km syd for Amman.

Destinasjoner