Billeje Egypten

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Egypten

Find den bedste pris på biludlejning i Egypten ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Egypten. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Egypten guide

Billeje Egypten
Biludlejning Egypten

Egypten ligger i det nordvestlige hjørne af Nordafrika – og med en lille del i Asien (Sinai-halvøen). Befolkningen er på over 83 millioner (2010) og landet med Afrikas næstmest folkerige. Egyptens areal dækker omkring 1 million km2, og landet har en fælles grænse med Libyen, Sudan, Israel og Gaza-striben.Capital Cairo Med sine 16 millioner indbyggere i Egypten og Afrikas største by.Andre større byer i Egyptens Alexandria, Sharm el Sheikh, Luxor, Suez og Port Said.

Meget af Egypten er et ørkenlandskab, mens der er udbredt langs verdens længste flod – Nilen – som løber gennem landet, og som har sit udløb i Middelhavet.

Egypten er rig på kulturskatte. Nogle af de ældste er placeret her. Mest berømt er pyramiderne ved Giza – hvis en sådan Besøg den berømte Sphinx og den store pyramide i Cheops. Også de gamle templer i Luxor skal nævnes.

Adventures af en anden art kan fås ved at besøge den populære badeby Sharm el-Sheikh, der ligger mellem Aqaba-bugten og Suez-bugten. Der er også et paradis for sport dykkere på udkig efter store koraller og mystiske skibsvrag.

På grund af den “arabiske revolution” i 2011, bør følge de opdaterede sikkerhedsvurderinger af Udenrigsministeriet.

Egyptens vigtigste lufthavn er Cairo International Airport, som er et par mil uden for hovedstaden.Det er også travle lufthavne i Alexandria og i Sharm el-Sheikh.