Billeje Kairo

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Egypten
  4. chevron_right
  5. Billeje Kairo

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kairo

Find den bedste pris på biludlejning i Kairo ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kairo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kairo guide

Billeje Kairo
Biludlejning Kairo

Cairo er hovedstaden i Egypten, og med sine næsten 8 millioner indbyggere (2010) Afrikas største by.Under forstæderne, dets befolkning stiger til 16 millioner om. Cairo er verdens længste flod, antog Nilen og Egypten (og den arabiske verden) vigtige kulturelle og politiske centrum. Byen blev grundlagt af den øverstbefalende i marken Gohar i 969

Turistindustrien er stort og betydningsfuldt i Kairo, men på grund af “den arabiske revolution”, der finder sted i 2011, er sikkerhedssituationen under løbende revision.

De fleste af Cairo centrum er på østbredden af ​​Nilen, mens mange af forstæderne er spredt ud over Vestbredden. Den ældste del af byen består af smalle, snoede gader. Her finder du mange af byens smukkeste bygninger, herunder hundreder moské – den ældste af perioden ca. 640 – 1000 e.Kr.Kr. Også den store citadel, som blev påbegyndt i 1179 af den berømte Saladin, ligger her. Nævnes skal også være smukke Muhammad Ali moské fra 1857.

Øst for den gamle by er Kairo største turistattraktion – “The Dead City” – hvor vi blandt andet De gamle kaliffers grave, er mens i den nye forstad Heliopolis bevaret ruiner fra oldtiden.

“Old Cairo” (Misr al-Qadimah), der ligger syd for hovedstaden, er også et besøg værd. Her er områdets største attraktioner kristne – herunder Den Koptisk Museum og to koptiske kirker i 500 s.

Cairo International Airport – Almaza ligger 25 km nordøst for centrum.