Billeje Kairo Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kairo Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Kairo Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kairo Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kairo Lufthavn guide

Billeje Kairo Lufthavn

Biludlejning Kairo Lufthavn

Cairo International Airport (CAI) er placeret i Heliopolis – omkring 25 miles nordøst for downtown Cairo.Det er den anden travleste lufthavn på det afrikanske kontinent. I 2010. Servicerede 16.100 tusind passagerer Der er direkte fly herfra til mange byer i mange dele af verden. Udover at tjene lufthavnen en masse chartertrafikken.

For at komme fra lufthavnen til centrale Kairo, kan man enten bruge rumfærgen, bus eller taxi. Bemærk dog, at det kan være klogt at aftale prisen med taxachaufføren på forhånd. Det er også muligt at rejse med almindelig bus. Dette ville være den billigste løsning, men busserne er ofte overfyldt.

Adskillige kendte internationale biludlejningsselskaber har deres udlejningskontorer i lufthavnen (Avis, Sixt, Hertz, Europcar og Budget), men hvis du vælger at leje en bil, er det vigtigt at forberede sig til trafikken i og omkring Cairo kan virke temmelig kaotisk – og overbelastning er et stort problem.

Faciliteter på Cairo Airport har internetadgang, banker, valutaveksling, skrivebord, restauranter / caféer, toldfri butikker og medicinsk center.

Den nærmeste bolig er Hotel Novotel Cairo Airport, der ligger 1 km fra lufthavnen. Der er en gratis shuttle bus fra terminalbygningen til hotellet.

Menu