Billeje Sharm El Sheikh

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sharm El Sheikh

Find den bedste pris på biludlejning i Sharm El Sheikh ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sharm El Sheikh. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sharm El Sheikh guide

Billeje Sharm El Sheikh
Biludlejning Sharm El Sheikh

Den egyptiske by Sharm el-Sheik ligger på den sydlige spids af Sinai-halvøen – ved mundingen af ​​Aqaba-bugten – og har ca. 35 000 indbyggere (2010). Byen har en glat, varmt klima, og er derfor et populært året rundt destination.

Sharm el-Sheik var dybest set en lille, ubetydelig fiskerby, men i løbet af de seneste årtier, byggede det stærke ud til at være en af Egyptens mest moderne og populære turist pletter.De luksuriøse hoteller er nu linet op langs kysten af ​​Det Røde Hav. Mange af hotellerne ligger i Naama Bay, et par miles øst for centrum.Tværtimod er det, hvad man kunne forvente i et muslimsk land, er der et pulserende natteliv i Sharm el-Sheikh, med mange klubber og restauranter, samt flere kasinoer. Byen står på mange måder som en moderne, vestlig inspireret turist “ghetto”.

Sharm el-Sheikh er et paradis for dykkere fra hele verden, primært på grund af de store, smukke koralrev ud for kysten. Da der er flere steder er temmelig stejl og robust på stranden områder omkring byen, er det bygget ud store områder med attraktive puljer, kunstige vandfald, vandrutsjebaner, boblebade, osv.

I selve sydspidsen af ​​halvøen finder vi nationalparken Ras Mohammed (Muhammeds hoved), hvor der også er et stort vandland, tjente især for børn.

Sharm el-Sheikhs internationale lufthavn ligger 18 miles nordøst for centrum.