Billeje Israel

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Israel

Find den bedste pris på biludlejning i Israel ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Israel. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Israel guide

Billeje Israel
Biludlejning Israel

Israel, med dens relativt lille område på omkring 20 000 km2, er et land i Mellemøsten, med en kystlinje på Middelhavet.I nord, landet mod Libanon, mod øst af Syrien og Jordan – og mod sydvest mod Egypten.Også, er de palæstinensiske områder Vestbredden og Gaza, som er delvist besat af Israel i dets umiddelbare nærhed. Befolkningen i Israel er omkring 7300 tusind (2010) – hvoraf de fleste er jøder.

Jerusalem (725.000 indbyggere) er Israels formelle hovedstad, men status er omstridt.I praksis er det kystbyen Tel Aviv der fungerer som det administrative center.Andre vigtige byer er Haifa og Eilat.

Landskabet i det lille land er meget forskelligartet med sletterne langs kysten og bjergene og bakker inde i landet. Der er også flere søer, herunder den verdensberømte Dead Sea – kendt for sin ekstremt høje saltindhold.

Landets største turistattraktion er Jerusalem, en hellig by for alle tre verdensreligioner: jødedom, kristendom og islam.Her kan du besøge en række vigtige religiøse monumenter – herunder Western Wall, den hellige Grav og Al Aqsa-moskeen. Ellers Eilat, i spidsen for det Røde Hav – en turistmagnet med sine mange smukke strande.

Israels største lufthavn er Ben Gurion International Airport, som ligger uden for Tel Aviv.