Billeje Eliat

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Israel
  4. chevron_right
  5. Billeje Eliat

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Eliat

Find den bedste pris på biludlejning i Eliat ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Eliat. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Eliat guide

Billeje Eliat

Biludlejning Eliat

Eilat er en udvej og turistby placeret langt syd for Israel Aqaba-bugten, og har omkring 50.000 indbyggere (2009).Byen ligger ved Negev ørkenen regionen, og er den eneste israelske havneby ved Det Røde Hav (som er en del af Det Indiske Ocean).

Eilat har en steppe klima med varmt og tørt vejr hele året. Byen oplever 359 dage med solskin om året, og sommertemperaturer kan stige til + 40 grader C. I vintertemperaturer er generelt omkring 22 grader C.

Byen er et populært turistmål og modtager omkring 1 million besøgende årligt. I Eilat vil du finde sandstrande, gode shoppingmuligheder i butikker og indkøbscentre og et travlt natteliv.

Nogle turistattraktioner er meget populære i Eilat – herunder Aquarium “Underwater Observatory Marine Park” theme park “Kings City” (indendørs), den kunstige sandstrand “Dolphin Reef” – hvor de besøgende kan svømme med delfiner og den botaniske have i Negev.

Der er en mindre lufthavn i Eilat, som kun har indenrigsflyvninger. Ellers den nærmeste større lufthavn Ovda International Airport, der ligger 40 miles nordvest for Eilat. Der er mange charterflyvninger fra Europa, der lander her.

Menu