Billeje Saudi Arabien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Saudi Arabien

Find den bedste pris på biludlejning i Saudi Arabien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Saudi Arabien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Saudi Arabien guide

Billeje Saudi Arabien
Biludlejning Saudi Arabien

Kongeriget Saudi-Arabien Den væsentligste del af den arabiske halvø, og er den næststørste stat i den arabiske verden.Det grænser Jordan og Irak mod nord-øst Kuwait, Qatar, Bahrain og De Forenede Arabiske Emirater i øst, Oman i sydøst, Yemen i syd, det Røde Hav mod vest og Den Persiske Golf i øst.Befolkningen er 28.376.355 (2010) indbyggere og hovedstaden er Riyadh. 97% af den samlede befolkning er muslimer.

Kongeriget Saudi-Arabien er undertiden omtales som “de to hellige moskeer” land, så i form af Mekka og Medina, som er de to helligste steder i Islam.Saudi-Arabien har betydelig indflydelse i Mellemøsten og den islamiske verden, og er en økonomisk, politisk og militært dominerende magt i Golf-regionen.

Landet har verdens næststørste oliereserver, som er koncentreret primært i den østlige provins. Olie tegner sig for mere end 95% af eksporten og 70% af statens indtægter.

Turisme i Saudi-Arabien er i vid udstrækning baseret på de pilgrimsrejser til Mekka og Medina. Mekka modtager over tre millioner pilgrimme et år kun i løbet af Hajj, og resten af året omkring ni millioner pilgrimme.   Ikke-muslimer er ikke tilladt. Medina er hellig, fordi den moské Al-Masjid al-Nabawi indeholder Muhammads grav.

Røde Hav strande med sin turkise vand er kendt for at være en af ​​de fineste steder for dykning.

En anden populær destination er Al-Diriyah udenfor Riyadh.Diriyah var   oprindelige hjem af den saudiske kongefamilie, og tjente som hovedstad i den første saudiske dynasti fra 1744 til 1818.Mada’in Saleh er en præ-islamiske arkæologiske område med ruiner fra Nabatean rige (1. århundrede e.Kr.Kr.). Det sporer også fra Lihyani, en arabisk kongedømme fra århundreder før Kristus, og romerske erhverv.

Saudi-Arabien kritiseret for sin systematiske diskrimination af kvinder. Det er det eneste land i verden, hvor kvinder ikke må køre.

Den største lufthavn er King Fahd International Airport, 20 km nordvest for Dammam. King Khalid International Airport ligger 35 km nord for Riyadh.