Billeje Medinah

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Medinah

Find den bedste pris på biludlejning i Medinah ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Medinah. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Medinah guide

Billeje Medinah

Biludlejning Medinah

Byen Medinah (Medina) har 1,3 millioner indbyggere, og er beliggende vest for Saudi-Arabien – omkring 180 miles øst for Det Røde Hav.

Medinah betyder “af profeten,” og er islams sekunder helligste by efter Mekka. Profeten Muhammed blev begravet her, og byen har stor pilgrim trafik.

Byen har en række religiøse monumenter, er kun muslimer lov til. Tidligere byen kun for muslimer, men nogle områder er begyndt at være åben for alle.

Lige i centrum er “Profetens Moské” – “Al-Masjid an-Nabawi” fra år 622 e.Kr. Kr. Bygningen var oprindelig Profeten Muhammads hus, men blev senere ombygget og udvidet til en moské. Moskeen har en grøn kuppel, hvor profeten er begravet. “Profetens Moské” har plads til 600.000 mennesker.

Quba Moske fra 600s BC Kr. er også en attraktion i Medinah. Dette var i overensstemmelse med islamisk tradition, den første moské, der nogensinde blev bygget.

Medinah har mange offentlige parker – herunder “Garden King Fahd Central Park” og en række af underholdning og forlystelsesparker.

Den nærmeste lufthavn er Prince Mohammad Bin Abdul Aziz International Airport, der ligger 15 km nordøst for Medinah centrum.

Menu