Billeje Riyadh Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Riyadh Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Riyadh Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Riyadh Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Riyadh Lufthavn guide

Billeje Riyadh Lufthavn

Biludlejning Riyadh Lufthavn

King Khalid International Airport (RUH) er placeret i Saudi-Arabien – 36 km nord for Riyadh by – som er landets hovedstad.

Lufthavnen blev åbnet i 1999 og tjener over 20 millioner passagerer om året (2011). Riyadh Lufthavn har fire terminalbygninger og en moské – som holder hele 5.000 personer.

Lufthavnen er base for Saudi Arabian Airlines, og 37 flyselskaber har direkte flyvninger herfra til en lang række destinationer i ind-og udland, herunder til Paris, Rom, London, Dubai, Istanbul og Singapore.

Der er en række faciliteter i lufthavnen, herunder butikker, restauranter, banker, kontantautomater, medicinsk center og posthus.

Det nærmeste hotel er Sahara Airport Hotel, der ligger lige ved lufthavnen. Hotellet har også et business center med mødelokaler og konferencefaciliteter.

Der er ingen offentlig transport tilgængelig på ruten fra lufthavnen til downtown Riyadh. Derfor skal man bruge taxa som transport – som bør reserveres i forvejen. Nogle hoteller nær lufthavnen tilbyder gratis transport (bus) for gæster.

Hvis du ønsker at leje en bil i Riyadh, flere biludlejningsfirmaer kontorer i lufthavnen – herunder Avis, Budget, Sixt og Europcar.

Menu