Billeje Jeddah Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Jeddah Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Jeddah Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jeddah Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jeddah Lufthavn guide

Billeje Jeddah Lufthavn
Biludlejning Jeddah Lufthavn

King Abdulaziz International Airport (JED) ligger på vestkysten af Saudi-Arabien, ca. 16 km nord for Jeddah center.Lufthavnen er en af ​​de tre travleste i landet, der tjener omkring 18 millioner passagerer om året (2011).

Jeddah Lufthavn blev indviet i 1981 og har tre terminalbygninger, syd, nord og Hajj (der primært benyttes af pilgrimme gå til Mekka). Lufthavnen er under opførelse og det forventes, at den vil være klar i 2015.

Ca. 60 flyselskaber har direkte flyvninger fra Jeddah Lufthavn til en lang række destinationer i ind-og udland – herunder London, Hong Kong, Kuwait, Tunis og Istanbul.Lufthavnen er det vigtigste knudepunkt for Saudi Arabienn Airlines.

Jeddah Lufthavn har fremragende offentlige faciliteter – med ca. 120 butikker, restauranter, caféer og barer. Derudover moské, medicinsk center, banker, informationsskranke, posthus og markeder.

Lufthavnen ligger Crom Airport Hotel.

For at komme fra lufthavnen til centrum af Jeddah, brug af transportformer som bus, taxi eller limousine. Hvis du ønsker at leje en bil i Jeddah, har en række internationale biludlejningsfirmaer kontorer i lufthavnen – herunder Avis, Sixt og Hertz.