Billeje Jeddah

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Jeddah

Find den bedste pris på biludlejning i Jeddah ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jeddah. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jeddah guide

Billeje Jeddah

Biludlejning Jeddah

Jeddah (også Jedda, Jeddah, Jiddah) er placeret ved Det Røde Hav i det vestlige Saudi-Arabien, og er landets vigtigste havn.Byen ligger i provinsen Mekka – i den historiske provins Hijaz.

Jeddah har 3300 tusind indbyggere (2012), og er landets næststørste by efter hovedstaden Riyadh. Jeddah er porten for pilgrimme går til Mekka. Byen er et administrativt center og et stort økonomisk og industrielt centrum med en sådan olieraffinaderier og tekstilindustrien.

Cityscape Jeddah er kendetegnet ved en blanding af traditionel arabisk arkitektur med smalle gader, moskeer og mursten huse og mere moderne vestlige bygninger. Byen er kendt for sine skyskrabere og dens mange moskeer (byen huser i alt på 1.300 moskeer). Kong Saud Mosque fra 1987 er den største i byen.

En berømte vartegn i Jeddah kong Fahds Fontæne fra 1980’erne. Fontænen har den højeste vandstråle i 312 meter, og kan ses på afstand.

Den gamle bydel i Jeddah “Al-Balad” er en stor turistattraktion, med sine markeder og de karakteristiske koraller huse. Også den gamle herregård “Naseef House”, et besøg, som nu er et museum.

Langs kysten nord for byens smukke strande, og her ligger turist hoteller i træk. Her solen, svømning og vandsport i fokus, og det er også store dykning muligheder her.

Der er gode indkøbsmuligheder i Jiddah med butikker og indkøbscentre – og i Tahlia gade er eksklusive designerbutikker såsom Dolce & Gabbana, Gucci, Versace og Armani.

Jeddah har også to forlystelsesparker og et vandland med udendørs pool – som er populære destinationer for familier.

Byens lufthavn – Kong Abdul Aziz International Airport – ligger 16 miles nord for centrum.

Menu