Billeje Dammam

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Dammam

Find den bedste pris på biludlejning i Dammam ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Dammam. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Dammam guide

Billeje Dammam

Biludlejning Dammam

Dammam (arabisk: ad-Dammam) er en havneby beliggende øst for Saudi-Arabien på den Persiske Golf. Byen ligger i Al-Hasa provinsen, og er den 3 største by med 903.000 indbyggere (2010). Hvis det skønnes storbyområde, befolkningen øger hele 2.000.000.

Dammam er den mest olierige region i verden, og er kendt for at være hovedkvarter for Saudi-Arabiens olieindustri. Byen er også et vigtigt handelscentrum, og er også endestation for jernbanen fra Riyadh – Saudi-Arabiens hovedstad.

Harbor “King Abdulazis Sea Port” er landets næststørste, blev grundlagt i 1940’erne.

Nogle af de mest populære turistattraktioner i Dammam bl.a. National Museum – med fokus på landets historie og kultur med en sådan arkæologiske og etnografiske udstillinger, “Heritage Village” – museum med store antikviteter fra hele landet og “Dammam Corniche ‘- den 4 km lange kyststrækning, der strækker sig fra Aziziah Beach til Tarot Island.

Også King Fahd Park er en fantastisk destination. Dette er en grøn oase i Dammam med træer og buske, kunstige søer, cafeer, kunstige laguner, vandfald, springvand og theme park Saudi.

Dammam er kendt for sine smukke sandstrande og den populære strand område “Half Moon Bay”, et besøg. Der er også to forlystelsesparker. Syd for dette område har fremragende dykning muligheder.

Byen er ellers et delfinarium og en zoologisk have. Hertil kommer,. Dammam gode indkøbsmuligheder med store kommercielle komplekser, indkøbscentre og butikker og flere markeder

Den nærmeste lufthavn er King Fahd International Airport, der ligger 35 miles nordvest for Dammam.

Menu