Billeje Sofia Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sofia Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Sofia Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sofia Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sofia Lufthavn guide

Billeje Sofia Lufthavn
Biludlejning Sofia Lufthavn

Sofia lufthavn er den vigtigste internationale lufthavn i Bulgarien, der ligger omkring 10 km øst for Sofia center.Lufthavnen betjener 3300 tusind rejsende årligt (2010), og er et knudepunkt for flyselskaber Bulgarien Air, BH Air og Wizz Air. Det kører ugentlige direkte flyvninger fra Sofia Lufthavn til populære europæiske destinationer såsom  Wien, Frankfurt, München og Athen.

Sofia Lufthavn blev fuldstændig renoveret i 2006, mens en ny terminal bygget. Der er gratis shuttle-bus mellem lufthavnens to terminaler.

I lufthavnen er der masser af faciliteter for rejsende – herunder restaurant, cafeer, butikker, kiosk, ATM, vekselbørs, posthus, Informationssektionen, medicinsk center og gratis trådløs internetadgang. På terminalen for internationale flyvninger er også en større taxfree butik.

For at komme til hovedstadens centrum, kan man bruge bus, shuttle bus eller taxi. Det er også planlægger en ny metrolinje mellem centrum og lufthavnen, og det er beregnet til   være afsluttet i 2014.Hvis du ønsker at leje en bil i Sofia, kan det være praktisk at afhente din bil i lufthavnen. Her biludlejning Europac, Sixt, Thrifty og choise deres kontorer.