Billeje Makedonien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Makedonien

Find den bedste pris på biludlejning i Makedonien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Makedonien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Makedonien guide

Billeje Makedonien
Biludlejning Makedonien

Makedonien er en indlandsstat beliggende i den centrale Balkanhalvøen i Sydøsteuropa. Landet grænser Albanien mod vest, Serbien og Montenegro i nord, Bulgarien mod øst og Grækenland i syd

Makedonien tilhørte Jugoslavien fra 1944 og erklærede sammen med andre Balkanlande uafhængighed i 1991. Det tilsluttet sig FN i 1993. Landet har en befolkning på 2   058.532 (2011) indbyggere.Det officielle sprog er makedonsk, og landets hovedstad, Skopje.

64,7% af befolkningen tilhører den makedonske ortodokse kirke. Muslimer udgør 33,3% af befolkningen, og landet har den femte højeste andel af muslimer i Europa. Landet blev alvorligt forstyrret af Kosovo -krigen i 1999, hvor anslået 360.000 etniske albanske flygtninge fra Kosovo søgte tilflugt i landet.

Makedonien er et af Europas sidste uopdagede land, en naturlig paradis af bjerge, søer og floder. Der er tre nationalparker, Mavrovo, Galicica og Pelister, og mere end 50 søer og seksten bjerge højere end 2.000 m

Blandt de historiske ruiner og idylliske landsbyer, der er forblevet stort set uændret i århundreder, livet bevæger sig med en anden rytme. Landet repræsenterer Balkan som en fascinerende blanding af makedonsk, albansk, tyrkisk og Middelhavet påvirkninger.

Steder, der er værd at besøge i hovedstaden, fæstningen Kale i den gamle bydel i Skopje, et vigtigt symbol for byen. Lige under det er den smukke gamle basar med masser af cafeer og restauranter. Andre attraktioner omfatter St. Spas kirke fra 1600-tallet, der har en meget speciel arkitektur, fordi det var forbudt at gøre kristne monumenter højere end muslim. Bygget Kurshumli Et er et eksempel på verdslig islamisk arkitektur. Fra en berømt Stenbro få én over den vigtigste firkant “Makedonien”, hvor en 22-meter høj statue af den gamle makedonske leder Alexander den Store   og det største indkøbscenter i byen “ГТЦ” ligger.Andre interessepunkter er Memorial House of Mother Teresa og Millennium Kors på toppen af ​​bjerget Vodno. Korset er 66 meter, og det er det største kors nogensinde er bygget.

Skopje “Alexander den Store” Airport ligger 17 km sydøst for centrum. og en anden i Ohrid “apostlen Paulus Lufthavn” (OHD).

Destinasjoner