Billeje Montenegro

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Montenegro

Find den bedste pris på biludlejning i Montenegro ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Montenegro. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Montenegro guide

Billeje Montenegro
Biludlejning Montenegro

Montenegro er et land på Balkan ligger ved Adriaterhavet. Det grænser Kroatien og Bosnien-Hercegovina mod nord, Serbien mod nordøst, Kosovo mod øst og Albanien i syd. Befolkningen er 625.266 (2011) indbyggere og er hovedstaden Podgorica. Det officielle sprog er montenegrinske faktisk det samme sprog som serbisk, kroatisk og bosnisk.

Montenegro blev underskrevet i 1918 i de serbere, kroater og slovenere Riget, der fra 1929 blev kaldt Jugoslavien. Efter opløsningen af ​​Jugoslavien i 1992, Montenegro og Serbien sammen i Forbundsrepublikken Jugoslavien (“rest-Jugoslavien”), som i 2003 skiftede navn til Serbien og Montenegro. I 2006 blev selvstændigt. Montenegro var den eneste republik i det tidligere Jugoslavien, der støttede Serbien under krigene i 1990’erne.

Montenegro har i de senere år med politisk stabilitet er blevet re-opdaget af turister fra hele verden for sin betagende bjerglandskab, dramatiske kystlinie, historiske monumenter og smukke bjergomgivne byer. Montenegrinske kyst er lige så smuk som den mere berømte nabo Kroatien.

Den middelalderlige by Kotor-bugten Kotor, som er en dramatisk blå klint går helt ned til det blå hav. Her er St. Tryphon Domkirke fra 1100-tallet, kirken St. Luke og St. Nicholas Ortodokse Kirke.

Fæstningsby Budva med sine smukke strande er Montenegros mest populære turistmål. Den gamle by er idyllisk beliggende på en lille halvø, og i de smalle, snoede gader ligger en række historiske bygninger, kirker og små torve. Blandt de mest interessante er St. Johns Church fra 500 s og Santa Marija de Punta fra 700 s.

Baglandet til Montenegro er karakteriseret ved dybe floddale, med Tara kløft som Europas største og dybeste floddal. Helt i sydøst mod Albanien og Kosovo er bjerge over 2.500 meter, med rester af gletsjersøer dannet under istiderne.

Landet har mange kirker og klostre, især den serbiske ortodokse kloster Ostrog et besøg værd.

Podgorica Lufthavn er Montenegros største internationale lufthavn. Det er beliggende 12 km syd for Podgorica.

Tivat Lufthavn Beliggende nær byen TIVA på kysten og 20 km fra Budva.Her går de charterfly til flere europæiske destinationer i løbet af sommeren.

Destinasjoner