Billeje Bosnien Hercegovina

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bosnien Hercegovina

Find den bedste pris på biludlejning i Bosnien Hercegovina ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bosnien Hercegovina. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bosnien Hercegovina guide

Billeje Bosnien Hercegovina

Biludlejning Bosnien Hercegovina

Bosnien-Hercegovina omgivet af Kroatien mod vest og Serbien og Montenegro i øst, og har kun en kyststrækning på 26 km i den sydlige del af Adriaterhavet.Dens befolkning er 3.839.737 (2011) indbyggere.

Bosnien-Hercegovina kan opdeles i tre geografiske zoner. Fra nordvest til den sydøstlige del af landet kører Dinariske Alperne med Maglic, landets højeste bjerg, på 2386 meter. Centralt i landet, de lave bjerge, og området er rig på skove og mineraler.   Ved den nordlige grænse af Kroatien er høyslettelandskap, og floden Sava giver frugtbare landbrugsområder.De fleste af Bosnien-Hercegovina og Hercegovina har kontinentalt klima med kolde vintre og varme somre.

Jugoslavien blev dannet i 1918 af 1 Anden Verdenskrig sluttede, og indtil 1992 blev Bosnien-Hercegovina en republik i det socialistiske føderative republik Jugoslavien. I 1989 klarlagt samarbejde i Jugoslavien og Bosnien-Hercegovina-Hercegovina blev selvstændigt et par år senere, i 1992. Serberne var imod dette, fordi de ønskede med magt og angreb tilstødende 6 april 1992. Et af de mest berømte begivenheder i krigen, folkedrabet i Srebrenica 1 Juli 1995, hvor serbiske styrker dræbte 8000 civile. Arrangementet står som en af ​​de værste krigsforbrydelser efter krigen i Europa. Krigen varede i tre år indtil 14 December 1995 kostede 100 tusind liv og 2,5 millioner blev fordrevet.

Landet er stadig påvirket af krigen, der har forårsaget store økonomiske tab. Den økonomiske situation i Bosnien-Hercegovina er svært, med lav økonomisk vækst, handelsunderskud og høj arbejdsløshed.   Men landet er rigt på naturressourcer og har potentiale til at blive en vigtig økonomi.

Turisme er voksende i landet. Bosnien-Hercegovina er kendt for sin spændende arkitektur med en blanding af romansk, middelalderlig, osmanniske og østrig-ungarske indflydelse. I vinteren betingelser for skiløb er meget god, og den korte kyststrækning er der smukke strande, der skal nydes i sommermånederne. Neum er en smuk kystby. Andre attraktioner er Međugorje som er en af de vigtigste valfartssteder i Europa med omkring en million besøgende pilgrimme hvert år.  Sarajevo er en stor by at besøge med natteliv, markeder, kirker og moskeer, blandt andet anbefalet været af Lonely Planet.

Den største lufthavn er Sarajevo International Airport Beliggende lige uden for Sarajevo.Den næststørste er Banja Luka International Airport, 18 km uden for byen Banja Luka.

Menu