Billeje Sarajevo

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sarajevo

Find den bedste pris på biludlejning i Sarajevo ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sarajevo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sarajevo guide

Billeje Sarajevo
Biludlejning Sarajevo

Sarajevo er hovedstaden og den største by i Bosnien-Hercegovina, og er centralt beliggende i landet.Byen ligger i en dal – på begge sider af floden Miljacka – og er omgivet af bjerge (som er en del af Dinariske Alperne). Sarajevo har omkring 420.000 indbyggere, mens hovedstadsområdet har en befolkning på 664.000.

Sarajevo er landets økonomiske, handelsmæssige og kulturelle centrum og et stort transportcentrum. Selv om byen bærer stadig præg af ødelæggelsen af ​​borgerkrigen i 1990’erne, Sarajevo har i de senere år blevet et populært turistmål.

Sarajevo er kendt for sin religiøse mangfoldighed (jødedom, kristendom og islam) og dens multi-kulturelle samfund, hvilket afspejles i bybilledet. Hovedstaden er hjemsted for mange moskeer – herunder kejser fra 1462, hvilket er en stor turistattraktion. Dette var den første moske opført i Sarajevo.

Andre populære turistattraktioner i byen omfatter den katolske domkirke fra 1889, den gamle bydel “Bascarsija”, Nationalmuseet, den tyrkiske distrikt, History Museum, Det Jødiske Museum, Vrelo Bosne Park og Gazi-Husrev-Beg Moske fra 1531 – som er et af de fineste eksempler på osmannisk arkitektur.

Den nærmeste lufthavn er Sarajevo International Airport – Butmir, der ligger 12 km sydvest for byen.