Billeje Banja Luka

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Banja Luka

Find den bedste pris på biludlejning i Banja Luka ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Banja Luka. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Banja Luka guide

Billeje Banja Luka

Biludlejning Banja Luka

Banja Luka er den næststørste by i Bosnien-Hercegovina og hovedstaden i Republika Srpska.Byen ligger nordvest for landet af Vrbas floden og har 227 tusind (2008) indbyggere.

Banja Luka har et kontinentalt klima med kolde vintre og varme somre. Byen er hjemsted for University of Banja Luka, samt en række statslige institutioner i Bosnien-Hercegovina. Efter krigen på Balkan i 1990’erne, blev økonomien hårdt ramt. Men i de senere år har byen oplevet økonomisk vækst.

Byen var ikke den, der blev hårdest ramt under krigen, men alle de moskeer bygget i 1400 – og 1500-tallet blev ødelagt. En af dem blev Ferhadijamoskeen stående på UNESCO World Heritage List. Samarbejdsområde, og resterne af moskeen er nu et nationalt monument i Bosnien-Hercegovina.

Andre interessante bygninger er koncertsalen og galleri Banski Dvor (Guvernørens Palads) i midten. Klostret Gomionica fra 1500-tallet ligger i nærheden af ​​Banja Luka har en samling af gamle ikoner fra 1700-tallet. Kastel fæstning på bredden af ​​floden Vrbas har en historie der strækker sig tilbage til romertiden. Gospodska street er hovedgaden med et godt udvalg af butikker, pubber og spisesteder.

På grund af de mange parker og over 10 000 træer Banja Luka blev tidligere kaldt “Green City”. Byen er smukt beliggende på den skovklædte Banja Luka dalen. Ikke langt derfra ligger dinariske bjergkæde, og det er derfor gode fritidstilbud inden for fiskeri, vandring og rafting også. Der er også flere varme kilder og spa.

Banja Luka International Airport ligger 23 km nordøst for byen.

Menu