Billeje Serbien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Serbien

Find den bedste pris på biludlejning i Serbien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Serbien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Serbien guide

Billeje Serbien
Biludlejning Serbien

Serbien er den største af de tidligere jugoslaviske republikker i det sydøstlige Europa Balkan-området. Landet har en fælles grænse med Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Ungarn, Bulgarien, Makedonien, Kosovo og Montenegro.Dens befolkning er cirka 7400 tusind (2010).

Hovedstaden i Serbien, Beograd, og har omkring 1,6 millioner indbyggere. Beograd Centralt beliggende i landet.Andre større byer er Novi Sad, Nis og Kragujevac.

Landskabet i Serbien er domineret af sletterne i nord og forholdsvis høje bjerge i syd. Floden Donau løber fra Rusland og ind i Serbien – og hvis den opfylder de mindre floden Sava – er hovedstaden Beograd.

Beograd er en meget smuk by, og det har også mange historiske og arkitektoniske monumenter – herunder den gamle fæstning Kalemegdan. I byen Vojvodina – beliggende i den nordlige del af landet – der er meget velbevaret arkitektur fra barokken.

Serbiens største lufthavn er Beograd Niklas Tesla International Airport, som ligger lige uden for hovedstaden.En anden vigtig international lufthavn er Nis Konstantin den Store Lufthavn.

Destinasjoner