Billeje St. Petersborg

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning St. Petersborg

Find den bedste pris på biludlejning i St. Petersborg ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i St. Petersborg. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

St. Petersborg guide

Billeje St. Petersborg

Biludlejning St. Petersborg

St. Petersborg er Ruslands næststørste by. Det er på den vestlige del af landet, hvor floden Neva afvander til Golfen, og har 4.880.000 indbyggere (2010). St. Petersborg blev grundlagt af zar Peter den Store i 1703, og var hovedstad i Rusland i perioden 1712-1918.I årene 1914-1924 blev byen kendt som Petrograd – Leningrad og 1924-1991.

St. Petersborg er en af ​​Ruslands vigtigste havnebyer. Ud over placeringen af Finske Bugt, er det også forbundet med Hvidehavet via Lake Ladoga og Kvitsjøkanalen – og Moskva gennem Volga-Baltiske kanal.

St. Petersborg har en række fashionable seværdigheder at byde på. Mest berømt er den enorme kompleks Hermitage, såsom omfatter den berømte Winter Palace fra 1750’erne. Her finder vi en af ​​de største og ældste kunstmuseer – hvis en sådan kan se værker af Michelangelo, Leonardo da Vinci, Rembrandt, Van Gogh og Picasso.

Blandt de andre historiske seværdigheder, er følgende nævnes: Peter-Paul Fæstningen, der blev grundlagt i 1703 (mens bsyen) – som indeholder en historisk museum og Peter-Paul Katedralen, Alexander Nevsky-klostret (1710), Resurrection Church (1881) med dens karakteristiske løgkupler og Kazan Cathedral (bygget i begyndelsen af 1800’erne, efter den model af Peterskirken i Rom ).

Kazan-katedralen i Sankt Petersborgs parade gade, Nevskij Prospekt. Det er en 25 meter bred og fire kilometer lang boulevard, der strækker sig fra Aleksandr Nevsky-klostret til den centrale Slotspladsen til Aleksandr Nevskij-klostret. Her er de hoteller og restauranter i træk, foruden flere store indkøbscentre.

St. Petersborg er en smuk by, og det centrale område – som også omfatter flere storslåede broer og kanaler – en UNESCO World Heritage Site.

Den nærmeste lufthavn er Pulkovo International Airport, som ligger 22 km syd for St. Petersborg.

Menu