Billeje Warszawa

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Warszawa

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Warszawa

Find den bedste pris på biludlejning i Warszawa ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Warszawa. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Warszawa guide

Billeje Warszawa
Biludlejning Warszawa

Warszawa er hovedstaden i Polen og landets største by.Det er også det vigtigste center for kultur, videnskab, politik og industri. Warszawa ligger på Vistula floden, omkring 350 km syd for Østersøen kyst – og befolkningen i byen korrekt er omkring 1,7 mio (2008). Betragtes forstæderne med stigende befolkning på næsten 3 mio.

Warszawa har haft byen status siden 1334, og byen har historisk spillet en vigtig rolle i forskellige herskere (herunder svensk, tysk og russisk). De forskellige kulturelle påvirkninger har sat deres præg på byens arkitektur – som blev stærkt beskadiget under 2 Verdenskrig.

Old Town (Stare Miasto) er Warszawa historiske centrum blev genopbygget efter krigen i sådan en succesfuld måde, at det kom på UNESCOs Verdensarvsliste – som et særligt eksempel på en historisk arv websted.Mange af Warszawas mest berømte seværdigheder er lige i den gamle bydel. Dette indbefatter den imponerende Palace Square med det kongelige slot, kong Zygmunt Column og Kobbertakspalasset – og det historiske torv, som er omgivet af smukke murstensbygninger. Også resterne af de gamle mure Port fæstning og den store Branicki Palace skal nævnes, hvilket er tæt på det kongelige slot.

Warszawa har også mange storslåede kirker at vise. Blandt disse er St. Johns Cathedral (bygget i den sidste del af 1400-tallet), Jesuit Church fra begyndelsen af ​​1600-tallet og St. Martin-kirken fra 1300-tallet. Andre forslag kirker er St. Florian og St. Michael Cathedral Basilica, St. Anna Kirke og Skt Alexander kirken.

Ellers Warszawa en stor europæisk kulturelt centrum – med flere teatre, koncertsale og opera. Derudover er der en række interessante museer i byen. En af de mest populære er den Frederic Chopin Museum (dedikeret til den verdensberømte komponist), men også Nationalmuseet, er Warszawa Historiske Museum og den særlige motor museum et besøg værd.

Warszawa er også et shopping by – med flere store indkøbscentre, i tillæg til de mere traditionelle markeder. Ellers er der mange butikker i den gamle bydel, hvor en sådan du kan købe nogle souvenirs og typiske polske kunsthåndværk.

Den nærmeste lufthavn er Warsaw Frederic Chopin Airport, der ligger 10 km sydvest for Warszawa.