Billeje Chorzów

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Chorzów

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Chorzów

Find den bedste pris på biludlejning i Chorzów ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Chorzów. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Chorzów guide

Billeje Chorzów

Biludlejning Chorzów

Chorzów er en by i Øvre Schlesien beliggende i det sydvestlige Polen ikke langt fra grænsen til Tjekkiet og Slovakiet.Byen har en befolkning på 113.162 (2009) indbyggere.

Byen er kendt for at være en vigtig industriby. Det plejede at være en af ​​de vigtigste byer i hvad der blev kaldt øverschlesiske industriområde. Dette var den største polske Økonomiske Samarbejdsområde med omfattende industri i kulminedrift, stål, kemikalier, fremstilling og energi.

På grund af miljøproblemer og manglende investeringer er meget tung industri er blevet lukket i løbet af de sidste 20 år. Andre er blevet renoveret. I dag, handel og service industrien er en voksende del af økonomien.

Silesian Kultur og Recreation Area er et stort område, der både er egnet til rekreation og har flere attraktioner. Det faktisk dækker omkring 30% af arealet er på 620 hektar og er den største park af sin slags i Europa. Inden for parken er der udbyder for enhver smag og alder. Her Silesia zoo og en stor stadion for både sports-og kulturbegivenheder. Der er også tennisbaner, vandsportscenter, en rosenhave, planetarium, gallerier og hotel kompleks mm.

Den nærmeste større lufthavn er Katowice International Airport ligger 27 km fra byens centrum.En anden stor lufthavn i nærheden er John Paul II International Airport Kraków-Balice 71 km fra Chorzow.

Menu