Billeje Tjekkiet

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tjekkiet

Find den bedste pris på biludlejning i Tjekkiet ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tjekkiet. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tjekkiet guide

Billeje Tjekkiet
Biludlejning Tjekkiet

Tjekkiet ligger i Centraleuropa, er en indlandsstat på omkring 10,5 millioner mennesker (2010). Landet grænser Polen mod nord, Tyskland mod nordvest og vest, Østrig mod syd og Slovakiet mod øst.

Tjekkiet har et kontinentalt klima med kolde tørre vintre og varme somre. Landet har et varieret landskab, opdelt i de historiske områder Bøhmen (den mest vestlige del) og Mæhren (den østlige del).

Hovedstaden Prag Centralt beliggende i den vestlige del af Den Tjekkiske Republik ved floden Vltava (Moldau).Byen er den største med 1,3 millioner indbyggere. Prag er den tjekkiske kulturelle og politiske centrum, og anses for at være en af ​​Europas smukkeste byer. Hovedstaden er ved at blive et meget populært turistmål, og har mange seværdigheder og attraktioner – herunder Prag Slot, Karlsbroen, den gamle bydel “Stare Mesto” samt museer, kunstgallerier, opera og teatre.

Andre større byer i Tjekkiet er Brno, Ostrava, Plzen, Zlín og Olomoue.

Mange turister besøger byen Karlovy Vary, som er landets største og mest berømte spa destination. Byen ligger 110 km vest for Prag – nær den tysk-tjekkiske grænse. Spa Byen er kendt for sine “helbredende kilder” – og er en året rundt destination.

Tjekkiets største lufthavn er Prags lufthavn – Ruzyne, ligger 20 km nordvest for hovedstaden.Andre travle internationale lufthavne Karlovy Vary Lufthavn og Brno Lufthavn.