Billeje Kutná Hora

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kutná Hora

Find den bedste pris på biludlejning i Kutná Hora ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kutná Hora. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kutná Hora guide

Billeje Kutná Hora
Biludlejning Kutná Hora

Kutna Hora (tysk: Header Berg) er en by beliggende i Tjekkiet Elben i sentralbøhmiske region i midten af landet.Det ligger omkring 70 miles øst for Prag.

Siden 1995 blev centret erklæret for et UNESCO World Heritage Site. Hjem til 21 064 (2009) indbyggere i byen.

Byen har sine rødder langt tilbage i historien med både op-og nedgangstider. Allerede i 1142 indleveret sistersienserordenen et kloster der. Kutna Hora var fra 1200 – til 1700 er en vigtig sølvgruveby, og det udviklede sig som et resultat af industri i området. For en tid var det en af ​​de rigeste byer i Europa. I dag er der minedrift museum i byen. På grund af den nærhed af Prag er det almindeligt at tage på dagsture til Kutna Hora, men der er flere store hoteller og restauranter i den lille by.

Byen ligger på en bakke med store mængder af sølv malm i jorden. I modsætning til andre minedrift byer, blev byen lagt oven på malm, så alle gruvenedgangene placeret inde i byen. Under den middelalderlige by gjort adskillige forsøg på at overgå Prag både med hensyn til herlighed, rigdom og magt. Byen har haft flere tilbageslag med erobringer og brande i 1770 nedbrændte store dele.

Den italienske domstol fra slutningen af ​​1200-tallet er den ældste bygning. Det virkede både som en festsal / domstol, kongebolig og mønt støberi. En anden smuk bygning er Santa Barbarakatedralen fra 1300 er et godt eksempel på høygotisk arkitektur. Korsfarere bragte jord fra Jerusalem, og det gjorde byen til et foretrukket kirkegård, fordi det ville have hellig jord.

Den nærmeste lufthavn er Pardibice lufthavn 47 km fra byens centrum. Prag Václav Havel Airport Beliggende 97 km fra centrum.