Billeje Prag

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tjekkiet
  4. chevron_right
  5. Billeje Prag

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Prag

Find den bedste pris på biludlejning i Prag ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Prag. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Prag guide

Billeje Prag
Biludlejning Prag

Prag ligger nordvest for Den Tjekkiske Republik, og er landets hovedstad.Byen ligger i den tidligere østrigske provins Bøhmen, og har omkring 1,2 millioner indbyggere (2012). Floden Vltava (Moldau) deler byen i to.

Prag er Tjekkiets administrative og kulturelle centrum – og byen er hjemsted for Parlamentet, regeringen, præsidenten og National Bank. Lige siden middelalderen Prag har været et vigtigt handels-og kommunikationscenter, og har historisk også været en af ​​Europas vigtigste kulturelle centre. Prag har i øjeblikket mange teatre, operahuse, koncertsale og museer.

Prag har nogle af Europas bedst bevarede bygninger og by fra middelalderen og 1600-tallet, og anses for at være en af ​​verdens smukkeste byer.

Old Town – “Stare Mesto” – er et UNESCO World Heritage Site, og der er en række historiske turistattraktioner.Nogle af de mest berømte er den gotiske rådhus og Tyn-kirken – både fra 1300-tallet, og klokketårn fra middelalderen – med dens berømte astronomiske ur.

Andre populære turistattraktioner omfatter Karlsbroen – en af ​​de ældste stenbroer fra 1300-tallet, Nationalmuseet – med sine natur-og kulturhistorie samlinger, National Theatre, og det Museum for Anvendt Kunst – med sin berømte glas samling samt den moderne bydel Nove Mesto – med Wenzelplassen (“Vaclavske namesti”) – der er en bred avenue, og Prags hovedområder.

Royal Castle i Hradcany distrikt fra 1300-tallet er også et af de mest besøgte seværdigheder i Prag. Dette er også St. George Monastery 925 år, og den gotiske St. Vitus Katedral fra 1300-tallet.

Også det jødiske kvarter Josefov distrikt anbefales også et besøg. Bydelen har seks overlevende synagoger, og den ældste er fra 1200-tallet. Der er også en jødisk kirkegård og flere museer.

Det er også stor shopping i Prag, og byen er kendt for sin forskelligartede natteliv – med pubber, barer og natklubber.

Lufthavn Prag Lufthavn – Ruzyne er 16 km nordvest for centrum.