Billeje Ústí nad Labem

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Ústí nad Labem

Find den bedste pris på biludlejning i Ústí nad Labem ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ústí nad Labem. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ústí nad Labem guide

Billeje Ústí nad Labem

Biludlejning Ústí nad Labem

Ústí nad Labem (tysk: Aussig) er en by i Tjekkiet.Byen ligger hvor floden Bílina flyder ind i Elben nordlige del af landet, 20 km fra grænsen til Tyskland på E55 mod Dresden.Byen har en befolkning på 95 464 (2010) indbyggere.

Floden Elben er et vigtigt knudepunkt i Europa. Udover at være en aktiv flod havn, er Ústí nad Labem også en vigtig jernbaneknudepunkt. Det er en vigtig industriby i fremstilling af kunstgødning, farvestoffer, glas, porcelæn, fedt og olie produkter og maskiner er skriftlige kilder refererer til byen som en handelsplads så tidligt som 993

Ústí er et center for turisme på grund af den romantiske landskab af den bøhmiske højland og Ceske Svycarsko Nationalpark. Střekov slot ligger i en forstad syd for byen. Mariansky bro i stål åbnede i 1995, har fået megen opmærksomhed, opkaldt International Association for Broer og Byggeri det en af ​​de 10 bedste strukturer i verden.

De nærmeste lufthavne er planlagt til Prag Václav Havel Airport (ca. 100 km) eller lufthavnen i Dresden i Tyskland (75 km).

Menu