Billeje Plzeň

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tjekkiet
  4. chevron_right
  5. Billeje Plzeň

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Plzeň

Find den bedste pris på biludlejning i Plzeň ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Plzeň. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Plzeň guide

Billeje Plzeň
Biludlejning Plzeň

Plzen, eller Pilsen, en by i Plzeň regionen vest for Den Tjekkiske Republik. Byen har en befolkning på 172.932 (2010) indbyggere. Det er placeret hvor de fire floder Radbuza, Mže, Úhlava og Úslava mødes, ca. 90 km vest for Prag.

Byen er en akademisk, kulturelle og økonomiske centrum vest for Den Tjekkiske Republik, og har også en vigtig universitet. Byen har en 20 km underjordisk tunnel, som er blandt de længste i Centraleuropa. En del af dette netværk er åbent for offentligheden til ture i mindre end 1 km og op til en dybde på 12 meter.

Byen er kendt verden over for sine bryggerier, der producerer pilsner. Bryggeriet blev grundlagt i 1839, og personale den bayerske brygger Josef Groll der producerede den første moderne pilsnerøl i oktober 1842. Den klare, gyldne øl blev betragtet som en sensation. En populær turistattraktion er en guided tur til øl bryggeri Plzeňský Prazdroj.

Byen blev først kendt som en borg i 976 Plzeň blev en stor handelsplads, og byretten 1292. De mest fremtrædende seværdigheder i Plzen er den gotiske St. Bartholomew katedral, der blev grundlagt i slutningen af ​​1200-tallet. Tower of over 100 m er det højeste i Den Tjekkiske Republik. Hall fra renæssancen og den næststørste synagoge er andre attraktioner.

Den nærmeste større lufthavn er Karlovy Vary Lufthavn ligger 72 km fra byens centrum.Prag Václav Havel Lufthavn er beliggende 89 km fra Pilsen.